Jouw bedrijf waarderen middels een volledig waarderingsrapport

De Waarde Indicator is een uitgebreid waarderingsrapport op basis van, onder andere, actuele transactieprijzen, bedrijfsresultaten, omzet zekerheid en de bedrijfsprocessen. Na het invullen ontvang je een volledig rapport met een nauwkeurige en onderbouwde bedrijfswaardering.

Ik wil een uitgebreide bedrijfswaardering

Verschil Waardescan en Waarde Indicator

Na het invullen van de waardescan heb je een globale bandbreedte van de waarde van jouw bedrijf gebaseerd op relatief beperkte gegevens. Echter, voor een gedetailleerd inzicht in de waarde van jouw bedrijf raden wij je de Brookz Waarde Indicator aan. Naast een nauwkeurige bedrijfswaarde, ontvang je namelijk ook waardeverhogende tips toegespitst op je bedrijf. 

 

   Variabelen in berekening

Waarde Indicator

Waardescan

 

EBITDA

Aanwezig

Aanwezig

Actuele transactieprijzen

Aanwezig

Niet aanwezig

Interne waardedrijvers

Aanwezig

Aanwezig

Externe waardedrijvers

Aanwezig

Niet aanwezig

Financiën huidig en historisch 

Aanwezig

Niet aanwezig

  Berekening ondernemingswaarde

Aanwezig

Niet aanwezig

  Berekening aandelenwaarde

Aanwezig

Niet aanwezig

  Waardeverhogende tips

Aanwezig

Niet aanwezig

Eerst liever een voorbeeld?

Benieuwd naar wat je kunt verwachten van de Waarde Indicator? Download via onderstaande knop een voorbeeld!

Bekijk voorbeeld

Veel gestelde vragen

Wordt bij de EBITDA multiple gekeken naar een gemiddelde over de afgelopen drie jaar of naar de meeste recente?

De gebruikte EBITDA multiples zijn een weergave van de meest recente transactieprijzen en altijd gebaseerd op de actuele Overname Barometer, het halfjaarlijks onderzoek van overnameplatform Brookz naar de betaalde EBITDA multiples per sector. De waarde van de multiple is dus een actueel getal en geen gemiddelde over de afgelopen 3 jaar.

Is jullie website veilig?

De website van Brookz Bedrijfswaardering voldoet aan de hoogste IT-veiligheidstandaard. Beveiliging wordt gegarandeerd door zowel technische aspecten als specifieke aspecten in de workflow; het proces is ontworpen door een AO / IC-expert en voldoet aan alle AVG-eisen.

Gaan jullie vertrouwelijk mijn gegevens om?

Wij respecteren de privacy en de rechten van onze bezoekers in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Uiteraard blijven al uw gegevens anoniem. Wij verkopen geen gegevens aan derden en behandelen al jouw gegevens strikt vertrouwelijk.

Kan ik de uitkomst van deze online waarderingstool gebruiken bij de verkoop van mijn bedrijf?

De Brookz Waarde Indicator levert jou een uitgebreid en goed onderbouwd waarderingsrapport op. De uitkomst kun je zeker gebruiken als startpunt van de onderhandelingen over de (verkoop)prijs van je bedrijf.

Vul de Waarde Indicator in

Meld je aan en vul de tool in

Bereken de waarde van jouw bedrijf

Bedrijfswaarde berekenen

Wat is mijn bedrijf waard? Met de nieuwe Brookz waarderingstool heb je binnen 15 minuten een onderbouwde waardering dat je kunt downloaden als PDF-rapport. Check nu!