Digital commerce-dienstverlener

Omzetprofiel is recurring met langetermijncontracten

Beschikbaar
FTE 11-20
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 1.700.000
FTE 11-20
Beschrijving

Onderneming is een onafhankelijke, toonaangevende en innovatieve implementatiepartner van wereldwijd gevestigde leveranciers van e-commerce oplossingen. Onderneming ontwikkelde een sterke, uitgebreide en toekomstbestendige implementatiepraktijk van e-commerce oplossingen, waaronder marktplaatsfuncties, integraties met betalingsplatforms en klantdata-oplossingen, wat resulteerde in een zeer tevreden klantenbase. Vanuit haar missie en visie streeft de onderneming ernaar zich te onderscheiden door middel van klantgerichtheid, vertrouwen, kwaliteit en loyaliteit en het creëren van een duurzame relatie binnen haar klantenorganisaties.

Kerncijfers
Onderneming voorspelt een omzetgroei op standalone basis in de komende drie jaar tot ruim € 1,8 miljoen in 2025 met een sterk EBITDA-resultaat van ca. € 370.000. Het management heeft er alle vertrouwen in dat het voorziene budget voor 2023 van bijna € 1,7 miljoen zal worden gehaald vanwege de sterke staat van dienst in het opleveren van succesvolle projecten met een EBITDA resultaat van € 360.000. De inkomstencomponent bestaat uit meer dan 85% omzet op terugkerende basis. Onderneming is 100% onafhankelijk en marktleider (in dit segment) op de Nederlandse markt en heeft diepgaande kennis van digital commerce, resulterend in architecturale bestuursfuncties bij sommige van hun klanten.

Mogelijkheden
Er is een kans voor groei, maar door de beperkte managementcapaciteit is deze nog niet benut. De oprichter verwacht de groei te versnellen met de steun van een nieuwe meerderheidsaandeelhouder met aanvullende capaciteiten en de leiderschapsrol op zich kan nemen.

Bijzonderheden
Onderneming heeft een eigen uitgebreide implementatiemethodiek en is geoptimaliseerd voor Google Cloud als hostingpartner. Onderneming heeft zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende implementatiepartners in Nederland en heeft samen met haar business partners haar businessmodel kunnen ontwikkelen, wat heeft geresulteerd in langdurige relaties met A-brand klanten (Retail en Wholesale) en een solide terugkerende business.

Organisatie
Het bedrijf is opgericht in 2007 en heeft haar hoofdkantoor in Nederland. De organisatie heeft momenteel 14 mensen in dienst. Alle implementaties draaien op solide public cloud platformen (Azure of Google Cloud). Er is een strategische relatie op corporate en lokaal niveau met omnichannel commerce software leveranciers (beide worden genoemd in het Gartner Magic Quadrant).

Overige informatie
Dagelijks wordt het bedrijf geleid door de CEO welke zich richt op het succes van de klant als delivery manager en het aansturen van het team. De oprichter (100% aandeelhouder) wenst na een bepaalde periode af te treden als CEO, afhankelijk van de nieuwe opzet en in overleg met de nieuwe eigenaar. Een rol als lead architect en/of delivery manager die toezicht houdt op de behoeften van de klant heeft de voorkeur.

Beschikbaar
FTE 11-20
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 1.700.000
FTE 11-20

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten