Communicatie-app voor beeldbellen en chat

Zorg op afstand, alarmering, telemonitoring

Omzet € 480.000

Winst EBITDA € 93.000

Sector IT-dienstverlening & softwareontwikkeling

Branche SaaS-bedrijven

LandNederland

RegioNoord

ProvincieFriesland

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 480.000
FTE 2-5
Beschrijving

Het product is een communicatie applicatie met uitgebreide functies zoals: beeldbellen, chat, agenda, spellen, schermdelen, etc. Er kan vanuit een team contact worden gelegd of als individueel persoon. Naast 1:1 kan er ook tegelijk met grote groepen tegelijk worden gecommuniceerd. Ook kent de software een centrale helpdesk-functionaliteit en kan deze gekoppeld worden aan andere systemen. Naast het operationele SaaS-product ligt er ook een compleet nieuwe versie op de plank. Het gebruik wordt gefactureerd op basis van maandabonnementen. Consultancy in de vorm van eindgebruikers training en functionele implementatie wordt ook door ons aangeboden, vaak in combinatie met een partner.

Bijzonderheden
Dit is nog een jong bedrijf, met moderne technologie en een bewezen product. Om strategisch te groeien is dit bedrijf op zoek naar een opvolger die nog meer affiniteit heeft met de zorgmarkt en de stakeholders die daarbij horen (zoals verzekeraars, zorgkantoren en overheden). Andere bijzonderheden:

  • Er is uitgebreide marktkennis wat is vastgelegd in een CRM-applicatie.
  • Reeds 4 jaar gecertificeerd voor informatiebeveiliging conform de  NEN7510 en ISO27001
  • Het operationele SaaS product kent meerdere langdurige contracten. 
  • We hebben veel kennis van software ontwikkeling conform het principe BYOD. Naast Apple en Android devices werkt de app ook op een computer in elke browser.
  • De architectuur en het ontwikkelplatform is zo opgezet dat het geschikt is om externe developers veilig te laten aansluiten. De basis hiervoor is een Google Cloud Managed Kubernetes omgeving.
  • Tijdens corona heeft het systeem een zeer intensief gebruik gekend en was het tevens de proofing van de schaalbaarheid.
  • Er is een flexibel development team opgebouwd rondom een eigen full stack developer. Dit team kan eenvoudig worden op- en afgeschaald.
  • De applicatie werkt bewezen tijdsbesparend en dus efficiëntie verhogend.
  • State of the art doorontwikkeling op basis van Google Flutter (Dart) i.c.m. een managed Google Kubernetes Cloud.
  • De nieuwe software kan als SDK eenvoudig worden geïntegreerd in systemen van derden en worden voorzien van een eigen voorkant. Tevens kan de app eenvoudig per klant als eigen app worden gepubliceerd in de Stores.

Geschikt voor
Het bedrijf kan eenvoudig geïntegreerd worden in een andere organisatie of als zelfstandig bedrijf ingezet worden voor een in de markt geïnteresseerde startende en/of ervaren ondernemer. Er staat een compleet businessmodel dat via een overdracht eenvoudig kan worden voortgezet of als versterking van een huidige marktpositie kan dienen. De processen zijn goed gedocumenteerd en er is veel kennis aanwezig die eenvoudig kan worden overgedragen. Er is geen afhankelijkheid richting de huidige eigenaren nadat de overdracht is afgerond.

Kansen/mogelijkheden
We zijn op zoek naar een overnamekandidaat die affiniteit heeft met software ontwikkeling en in het bijzonder de zorgmarkt. Het product heeft de potentie voor een toekomstig groeimodel dat goed aansluit op vele demografische ontwikkelingen. Denk hierbij aan efficiëntere dienstverlening. Politiek en maatschappelijk gedreven subsidies en stimuleringsmaatregelen op basis van efficiëntere werkprocessen zullen de bedrijfsactiviteiten aantoonbaar nog jarenlang blijven ondersteunen. Tijdens de Corona pandemie hebben we dit zelf ook ervaren en heeft het SaaS model zijn diensten bewezen. De ondernemer kan de kennis, het product en het klantenbestand ook gebruiken om een bestaande propositie te versterken en toekomstbestendiger te maken. Met andere woorden het betreft hier nieuwe technologie die nieuwe efficiente werkwijzes mogelijk maakt. Dit kan bedrijven helpen de voor hen benodigde vernieuwingsslag te maken of die te versnellen.

Omzet € 480.000

Winst EBITDA € 93.000

Sector IT-dienstverlening & softwareontwikkeling

Branche SaaS-bedrijven

LandNederland

RegioNoord

ProvincieFriesland

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 480.000
FTE 2-5

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten