Waarom Brookz?

  • Grootste overname & financieringsplatform
  • 20.000 aangesloten kopers & verkopers
  • 2.100 succesvolle transacties sinds 2007
  • Direct contact met koper en verkoper
  • Eenmalige vergoeding, geen extra kosten
  • Inspirerende kennis en netwerkevents

Wat ondernemers van Brookz vinden

Valentijn de Jong, Acato

"Ik wilde mijn corporate carrière een andere wending geven. Ik zocht naar een ICT bedrijf waar ik via een MBI zou kunnen ondernemen. Dankzij Brookz is ondernemerschap een feit."

Mark Zwijnenburg, Blooming

"Als oriënterende koper was Brookz als informatieplatform zeer nuttig waardoor ik snel een goede groep begeleiders kon samenstellen en beter voorbereid was."

Vragen?

Floris Hoedjes
020 - 303 87 30

Is Brookz objectief en onafhankelijk?
Ja. Brookz is een volledig zelfstandig en 100% onafhankelijk platform. Wij werken als marktautoriteit samen met ruim 90% van alle fusie- & overnamekantoren in Nederland.
 

Zijn er extra kosten aan een membership verbonden?
Nee. Wij rekenen alleen de kosten van uw membership. Indien u voor een gratis account heeft gekozen, rekenen wij helemaal niets. Ook bij het opzeggen rekenen wij geen kosten.  
 

Heeft Brookz een beveiligd netwerk?
Ja. Wij voldoen aan de strengste veiligheidseisen die op het internet te vinden zijn. Vergelijkbaar met die van grote banken en verzekeraars.

Kan ik zelf anoniem blijven bij Brookz?
Ja. U heeft daarbij zelf volledig de regie in handen. U bepaalt zelf aan wie uw identiteit weergeeft. Brookz zal nooit uw identiteit prijsgeven.
 

Waarom zou ik een profiel op Brookz plaatsen? 
Via het Brookz-platform bereikt u snel en direct ruim 20.000 ondernemers, investeerders en overnameadviseurs. Als het profiel interessant is krijgt u zeker veel en goede reacties.

Rekent Brookz een fee als ik mijn bedrijf via Brookz verkoop?
Nee. Als u uw bedrijf verkoopt via Brookz ontvangen wij daar geen commissie over. U betaalt bij Brookz éénmalig de kosten voor het plaatsen van een profiel. Daar komen geen extra kosten meer bij.