Evenementen georganiseerd door Brookz

Brookz is het grootste overnameplatform van Nederland. Wij brengen sinds 2007 ondernemers, investeerders en adviseurs direct met elkaar in contact. Via ons online platform, maar ook op onze evenementen. Wij organiseren regelmatig evenementen voor ondernemers en professionals in de MKB-overnamemarkt, van interessante vakinhoudelijk events tot informele netwerkdagen.

 

 

 

Nationale Overname Dag | 1 november

Tijdens de Nationale Overname Dag leert u van ervaren ondernemers en adviseurs waar u allemaal op moet letten bij het kopen of verkopen van een bedrijf. Vergroot uw netwerk en ontmoet ruim 200 ondernemers, investeerders en adviseurs.

Website: www.nationaleovernamedag.nl

Fusie & Overname Jaarcongres | 13 december

Het jaarlijkse event voor alle overnameadviseurs en verder iedereen die professioneel betrokken is bij fusies en overnames. Deelnemers wordt een breed palet aan inhoudelijke workshops aangeboden. De workshops zijn geaccrediteerd en adviseurs ontvangen PE-punten bij deelname. Daarnaast is het Fusie & Overname Jaarcongres dé afsluiting van het fusie- en overnamejaar met o.a. uitreiking van de Fusie & Overname Awards.

Website: www.fo-jaarcongres.nl

Zomerlunches

Brookz organiseert sinds 2021 zomerlunches. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen overnameprofessionals en investeerders netwerken en staat er een inspirerende spreker op het programma. Per zomerlunch worden zo'n 10 tot 15 mensen ontvangen op het kantoor van Brookz in Amsterdam.