Deze evenementen organiseren wij:

Brookz is het grootste overnameplatform van Nederland. Wij brengen sinds 2007 ondernemers, investeerders en adviseurs direct met elkaar in contact. Via ons online platform, maar ook op onze evenementen. Wij organiseren regelmatig evenementen voor ondernemers en professionals in de MKB-overnamemarkt, van interessante vakinhoudelijk events tot informele netwerkdagen.

 

 

 

Regionale Overname Dagen

Wil jij als ondernemer de groei van je bedrijf versnellen? Kom dan naar de Regionale Overname Dagen bij jou in de buurt en leer van experts en andere ondernemers hoe je dit succesvol kunt realiseren.

Website: www.regionaleovernamedagen.nl

Nationale Overname Dag

Tijdens de Nationale Overname Dag leer je van ervaren ondernemers en adviseurs waar je allemaal op moet letten bij het kopen of verkopen van een bedrijf. Vergroot jouw netwerk en ontmoet ruim 200 ondernemers, investeerders en adviseurs.

Website: www.nationaleovernamedag.nl

Fusie & Overname Jaarcongres

Het jaarlijkse event voor alle overnameadviseurs en iedereen die professioneel betrokken is bij fusies en overnames. Deelnemers wordt een breed palet aan inhoudelijke workshops aangeboden. De workshops zijn geaccrediteerd en adviseurs ontvangen PE-punten bij deelname. Daarnaast is het Fusie & Overname Jaarcongres dé afsluiting van het fusie- en overnamejaar met o.a. uitreiking van de Fusie & Overname Awards.

Website: www.fo-jaarcongres.nl