Brookz Zomerlunches

Tijdens dit event heb je de kans om je zakelijke netwerk uit te breiden op informele wijze. Kortom een leuke voormiddag.

Gepubliceerd: 9 november 2022, Peter Rikhof

Brookz organiseert sinds 2021 zomerlunches. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen overnameprofessionals en investeerders netwerken en staat er een inspirerende spreker op het programma.

Per zomerlunch worden zo'n 10 tot 15 mensen ontvangen op het kantoor van Brookz in Amsterdam. Het programma werd in de zomer van 2021 tussen 12.00 uur en 14.00 uur ingevuld door advocaat Aernoud Bourdrez, die in een mini-workshop vertelde over slim onderhandelen en het omgaan met conflicten in de M&A-praktijk. Daarnaast was er voldoende tijd om te netwerken met andere overnameprofessionals en investeerders.

Wil jij deelnemen aan een zomerlunch in 2022? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Brookz Introductielunch

Voor starters in de fusie- en overnamemarkt organiseerd Brookz sinds 2021 de introductielunch.

Tijdens deze bijeenkomst wordt op een informele manier uitgelegd hoe het Brookz-platform werkt, welke voordelen het Brookz-platform hen biedt en hoe we de samenwerking optimaal kunnen benutten.

Ben jij starter bij een overnamekantoor, investeringsmaatschappij of een andere dienstverlener in de fusie- en overnamemarkt en wil je deelnemen aan een introductielunch in 2022? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Peter Rikhof
Peter Rikhof, Brookz

Peter Rikhof is oprichter en algemeen directeur van Brookz. Hij is auteur van Hoe koop ik een bedrijf? en Hoe verkoop ik mijn bedrijf? en heeft sinds 2007 twee keer een bedrijf overgenomen en drie bedrijven met succes verkocht.