Je kunt het bestellen voor 24,95 euro via deze link..

Hoe koop ik een bedrijf?

Samenvatting

Het (gedeeltelijk) overnemen van een bedrijf is vaak interessanter dan zelf een bedrijf opstarten. U stapt in een rijdende trein; producten, klanten, leveranciers: het is er allemaal al. Maar het kopen van een bedrijf is een complex en tijdrovend proces. Dit boek begeleidt u stap voor stap door het hele overnametraject.

Hoe vindt u een geschikt bedrijf? Welke adviseurs kunt u inschakelen? Hoe bepaalt u de waarde van een bedrijf? En hoe krijgt u de financiering rond? Dit boek biedt u een praktische handleiding waarbij we het hele overnameproces doornemen in combinatie met praktijkcases en nuttige tips van ondernemers, investeerders en overnameadviseurs. Doe er uw voordeel mee, want juist bij bedrijfsovernames betaalt een goede voorbereiding zich dubbel en dwars terug.

Bestel jouw exemplaar!

Over Peter Rikhof

Peter Rikhof is oprichter en algemeen directeur van Brookz, het grootste overnameplatform van Nederland. Als ondernemer was hij de afgelopen 15 jaar betrokken bij meer dan 10 koop- en verkooptransacties. Peter studeerde economie en journalistiek en was actief als journalist en hoofdredacteur bij o.a. De Telegraaf, Carp, Management Team en as oprichter van het ondernemersplatform Sprout.

Over Koen van Santvoord

Koen van Santvoord is freelance business journalist en auteur van diverse zakelijke publicaties. Hij schrijft al jaren voor bekende titels als Het Financieele Dagblad, Management Team, Sprout en Brookz. Tevens is hij co-auteur van het in 2007 verschenen handboek Hoe koop ik een bedrijf? Daarnaast is hij al jaren actief als internetondernemer, onder andere als mede-oprichter van Offerti.nl, een vraag- en aanbodsite voor zakelijke dienstverlening. In die rol deed hij zelf ervaring op met het kopen en verkopen van een bedrijf.