High-end training- en coachingsbureau

In company en open inschrijving trainingen HR en sales

Omzet € 450.000

Winst EBIT € 100.000

Sector Zakelijke dienstverlening

Branche Trainingbureaus

LandNederland

RegioNiet-locatiegebonden

Beschikbaar
FTE 6-10
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 450.000
FTE 6-10
Beschrijving

De onderneming heeft twee aandeelhouders die samen zijn begonnen in 2000 en samen willen eindigen. De ene aandeelhouder is 65 jaar en wil over 3 jaar met pensioen, de andere aandeelhouder wil hem niet uitkopen, samen uit samen thuis. Om een goede overdracht te waarborgen heeft men besloten het verkoop proces in werking te stellen

Activiteiten
De onderneming is een training- en coaching bedrijf. Zij verzorgt trainingen via in-company aan grote multinationals en overheidsinstellingen en via open inschrijving aan individuele participanten en daarnaast 1 op 1 coaching. De onderneming beschikt over een uitgebreide bibliotheek met in-house ontwikkelde trainingen (> 60 verschillende trainingen). De meest gevraagde trainingen zijn die voor verkoop vaardigheden, communicatie, functionering en beoordeling en adviesvaardigheden HR.

Commercie
De ondernemers hebben gebouwd aan een sterk merk en zo wordt dat ook door de markt ervaren, kwaliteit en integriteit spelen hierbij een grote rol. Een uitgekiende Google campagne die al vele jaren loopt zorgt voor de nodige interesse en daarnaast heeft de onderneming zeer hoge review ratings op Springest. De In Company trainingen komen veelal op referentie en persoonlijke relatie binnen. Meer structurele bewerking van deze klanten biedt grote kansen op additionele verkoop en cross selling.

Trainers
De aandeelhouders hebben een aantal jaren geleden besloten om hun ondernemers / management taken af te bouwen om zich volledig te kunnen richten op wat zij het leukste vinden : trainen en ontwikkelen van mensen. Door deze keuze wordt de uitbouw van de onderneming geremd maar biedt dit tevens grote mogelijkheden voor geïnteresseerden.

Financieel
De onderneming heeft een structurele omzet van ca EUR 450.000 met een interessant ondernemersinkomen dan wel een EBITDA van EUR 100.000.

Profiel van de koper
De verwachting is dat de koper zich zal bevinden in een van de 3 volgende groepen kandidaten:

  • Een collega trainingsbureau dat de bezetting van haar trainers en back office wil optimaliseren of haar propositie voor haar klanten wil uitbreiden met het gamma van de onderneming;
  • Een trainer die toe is aan een vervolgstap in zijn carrière en een bureau wil uitbouwen;
  • Een MBI kandidaat die het leuk vindt om een netwerk van trainers op te bouwen en te managen.

Aanbieding
De aanbieding betreft 100% van de aandelen van de vennootschap. De aandeelhouders zijn bereid om in de onderneming als trainer/coach werkzaam te blijven o.b.v. een nader te bepalen overeenkomst. Dit ten behoeve van een goede en geleidelijke overgang.

Proces
Na kennismaking en een getekende geheimhouding overeenkomst is er een IM beschikbaar en zal er een mondelinge toelichting kunnen worden gegeven.

Omzet € 450.000

Winst EBIT € 100.000

Sector Zakelijke dienstverlening

Branche Trainingbureaus

LandNederland

RegioNiet-locatiegebonden

Beschikbaar
FTE 6-10
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 450.000
FTE 6-10

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten