Internationale security integrator & consultancy

Specialist in beveiligingsystemen en onafhankelijke consultancy

Omzet € 2.500.000

Winst Op aanvraag

Sector Zakelijke dienstverlening

Branche Beveiligingsbedrijven

LandNederland

RegioWest

ProvincieZuid-Holland

Beschikbaar
FTE 11-20
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 2.500.000
FTE 11-20
Beschrijving

Het bedrijf is meer dan 15 jaar actief op de markt, heeft zich ontwikkeld tot een internationaal opererend beveiligingsbedrijf (security integrator) en adviesbureau voor fysieke beveiligingsoplossingen. In de afgelopen jaren richt de onderneming zich meer en meer op de consultancy en dienstverlening voor het implementeren van projecten (zoals design, projectmanagement, servicemanagement en applicatiemanagement).

Bijzonderheden
Het bedrijf is uniek doordat het zich als onafhankelijk bedrijf profileert in het marktsegment van security-systemen. Zo worden alle A-brands ondersteund, kan het bedrijf benchmarken voor de eindgebruiker en deze ondersteunen in aanbestedingen, alsmede assisteren in het implementeren van security projecten. Doorgaans werkt het bedrijf hiervoor met lokale gecertificeerde bedrijven in het buitenland en ZZP'ers op de lokale markt. Hierdoor kan er flexibel en snel lokaal geacteerd worden op de locatie van de eindgebruikers.

Bedrijfsactiviteiten
Het bedrijf houdt zich bezig met het adviseren van multinationals op het vlak van beveiligingsoplossingen alsmede het creëren van beveiligingsstandaarden en het implementeren van beveiligingsprojecten voor deze multinational eindgebruikers. Daarbij richt het bedrijf zich de laatste tijd op het aanbieden van applicatie management services (ofwel software support) op de geïmplementeerde Enterprise systemen. Dit gecombineerd met onderhoud en service support op de systemen brengt dat het bedrijf kan acteren als Total security system solution provider naar de eindgebruikers.

Medewerkers
Het bedrijf bestaat uit 9 personen waaronder:

  • 1 application engineer;
  • 1 sales managers plus 1 intern sales support;
  • 1 project managers;
  • 1 service manager;
  • 1 consultant;
  • 1 AutoCAD engineer;
  • 1 financieel controller
  • 1 operationeel;
  • 1 algemeen directeur.

Kerncijfers
De omzet is over de afgelopen jaar gegroeid van 2 naar 2,5 miljoen euro. Deze omzet is opgebouwd uit ongeveer 50% aan projecten, 25% aan onderhoud en service, 15% aan consultancy en 10% aan applicatie support services.

De organisatie
Het bedrijf is gevestigd in Zuid-Holland nabij de hoofdsteden en met uitstekende ontsluiting voor auto, trein en vliegverkeer. Aangezien het bedrijf internationaal handelt, is dit een belangrijke locatie voor het kantoor.

Klantenbestand
Het bedrijf heeft een klantportfolio met klinkende multinationals namen in verschillende sectoren zoals: Logistiek, Finance, Farmacie, Datacenters, Automotive, Retail, E-Commerce en andere dienstverleners etc. Dit zijn eindgebruikers welke al een geruime tijd een relatie hebben met het bedrijf. Daarnaast levert het bedrijf ook zijn diensten aan andere security integrators in het buitenland.

Mogelijkheden
De kansen en mogelijkheden liggen voor het bedrijf op het gebied van het verder door ontwikkelen van de dienstverlening welke het bedrijf aanbied. Zo kan er een grote slag gehaald worden op het aanbieden van de consultancy, applicatie management, project management en service management, waarbij het bedrijf minder afhankelijk wordt van het verkopen van fysieke producten en installaties.

Reden van het profileren
De reden van het profileren van het bedrijf is het zoeken naar een financiële investeerder welke de liquiditeit en cashflow van het bedrijf kan versterken, bij voorkeur een partij welke bekend is met de industrie en daarmee de omzet kan laten stijgen en winsten versterken.

Geschikt voor
De huidige eigenaar (100% aandeelhouder) van het bedrijf is met name op zoek naar een financieel investeerder tegen aandelen om het bedrijf verder te kunnen ontwikkelen en ziet ondanks dat hij zich openstelt voor meerdere opties het liefst een partij welke kennis en ervaring heeft in de branche en mee wil werken aan de verdere commerciële ontwikkeling van het bedrijf. Daarnaast blijft de huidige eigenaar graag aan als mede aandeelhouder.

 

Omzet € 2.500.000

Winst Op aanvraag

Sector Zakelijke dienstverlening

Branche Beveiligingsbedrijven

LandNederland

RegioWest

ProvincieZuid-Holland

Beschikbaar
FTE 11-20
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 2.500.000
FTE 11-20

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten