Makelaarskantoor en Verhuurbedrijf Vakantiewoningen (Tenerife)

Gevestigd vakantiewoningen-verhuurbedrijf en makelaar

Omzet € 900.000

Winst EBITDA € 240.000

Sector Horeca, toerisme & recreatie · Zakelijke dienstverlening

Branche Makelaardijen

LandSpanje

RegioZuid

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 900.000
FTE 2-5
Beschrijving

Dit bedrijf is gestart in 2009 als eenmanszaak en in 2019 overgegaan in een B.V. met kantoor en personeel. Reeds 9 jaar actief op dezelfde locatie met een klantenbestand van meer dan 6.000 klanten. Gevestigde B.V. aangeboden (100% aandelen), compleet met bestaande contracten met eigenaren van vakantiewoningen waar het bedrijf het management (online reserveringen, schoonmaak, onderhoud) doet. De onderneming is ook een makelaarskantoor voor de verkoop van onroerend goed in de omgeving.

Medewerker

Het bedrijf heeft 5 vaste medewerkers in dienst: de aandeelhouder, 1 manager, 2 schoonmakers en een technische medewerker.

Locatie

Het kantoor wordt gehuurd (nieuw contract van 5 jaar) en is gelegen op een zeer populair complex.

Geschikt voor

Dit bedrijf is uitermate geschikt voor een echtpaar met interesse in toerisme/makelaardij, ervaring niet noodzakelijk, potentiële koper moet wel de Engelse taal beheersen en bereid zijn om Spaans te leren. Basiskennis met betrekking op IT, Microsoft Office en Access is aanbevolen.

Aangeboden belang

Het bedrijf beschikt over activa (onroerend goed; 2 winkels en een garage ter waarde van € 160.000,00, huidige en toekomstige reserveringen ter waarde van € 640.000,00 voor 2024 en 2025). Ook aangeboden in de verkoop is de website voor verhuur en verkoop. De huidige eigenaren ondehouden deze geheel zelf maar dit zou ook uitbesteed kunnen worden door de potentiële koper.

Inclusief is een nieuwe onderneming met veel potentie; het tijdelijk opslaan van koffers en de mogelijkheid om te douchen voor reizigers met een late vlucht of vroege aankomst. Dit is een relatief nieuwe venture die de huidige eigenaar niet adverteert, maar waar gasten toch gebruik van willen maken.

Kerncijfers

Het bedrijf verdient zichzelf terug binnen 4 jaar en heeft nog veel potentie voor uitbreiding, met name op het gebied van onroerend goed verkoop, welke op dit moment nauwelijks wordt benut ondanks de 'binnenlopers' van het afgelopen jaar met als bruto resultaat € 220.000 in commisies. Het bedrijf heeft geen schulden. P&L en balans zijn beschikbaar voor de juiste kandidaat.

Opvolgingsproces

Indien gewenst, biedt de verkopende partij 3 maanden persoonlijke support/bijstand aan + 3 maanden support/bijstand op afstand.

Overige relevante informatie

De verkopende partij zal alleen reageren op serieuze gegadigden met voldoende financieele middelen (financiering wordt wel aangeboden maar alleen aan geschikte kandidaten). Assistentie (advies) kan worden verleend met betrekking tot verhuizing en vestiging in Tenerife.

De verkoper biedt aan de juiste persoon tot 70% financiering.

Er is een reductie op de verkoopprijs gelijk aan de waarde van de bestaande persoonlijke leningen aan management (€ 40K), de reeds ontvangen aanbetalingen op toekomstige reserveringen (+/- € 40K) en de waarde van de bedrijfsauto (+/- € 50K) welke niet bij de verkoop is ingesloten.

 

Omzet € 900.000

Winst EBITDA € 240.000

Sector Horeca, toerisme & recreatie · Zakelijke dienstverlening

Branche Makelaardijen

LandSpanje

RegioZuid

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 900.000
FTE 2-5

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten