Modulaire SaaS-oplossing voor financials

Zoekt investeerders vanaf EUR 100.000 per ticket

Omzet € 120.000

Winst Op aanvraag

Sector IT-dienstverlening & softwareontwikkeling

Branche SaaS-bedrijven

LandNederland

RegioNiet-locatiegebonden

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 120.000
FTE 2-5
Beschrijving

De volledig geautomatiseerde, zelf samen te stellen en AI-gedreven SaaS-platform richt zich op instellingen die een robuuste financiële dienstverlening en leveringsarchitectuur eisen. Ongeacht in welk land of welke markt jeactief bent of welke financiële dienst of product je ook wilt aanbieden, deze onderneming staat voor je klaar. Met de white-label cloudoplossing kunt u financiële producten en diensten creëren, beheren, automatiseren en leveren aan jouw klanten. Allemaal met ongelooflijk gemak, slimme klant-on-boarding en een naadloze online-ervaring.

Bedrijfsactiviteiten
De activiteiten omvatten diverse sectoren en diensten, waaronder crowdfunding, persoonlijke leningen, bedrijfsfinanciering, woninghypotheken, handelsfinanciering, digitale betalingsoplossingen, betaalrekeningen en meer. Bovendien streven ze ernaar het bereik uit te breiden en alle denkbare mondiale financiële diensten te omvatten. Als onderdeel van de wereldwijde cloudgebaseerde SaaS-platform is de volledig geautomatiseerde, samenstelbare en AI-gestuurde productengine geschikt voor instellingen die een robuuste architectuur voor financiële dienstverlening eisen. De huidige MRR ligt op +/- 10K.

Business model
Primaire inkomstenstroom: Maandelijks terugkerende inkomsten. 

De onderneming brengt een vast SaaS-tarief in rekening alsmede een percentage van de kosten die de white-label-klanten hun gebruikers in rekening brengen, evenals kosten voor het aantal API-oproepen dat door hun klanten op desecundaire markt wordt gedaan.

Secundaire inkomstenstroom: niet-terugkerende inkomsten.

De onderneming rekent opstart- en implementatiekosten en een uurtarief voor ondersteuning en training. Het product past de ‘regel van 40’ toe als succesreferentie. Dat wil zeggen de combinatie van het omzetgroeipercentage en de winstmarge moeten altijd gelijk zijn aan of hoger zijn dan 40%.

USP's
Voor niet-financiële bedrijven

Door white-label en API toegang tot de creatie van financiële producten en diensten mogelijk te maken, opent de onderneming de wegen voor het creëren van nieuwe inkomstenstromen. FinTechs en financiële instellingen kunnen hun waardepropositie herdefiniëren en de relevantie ervan in het snel evoluerende financiële landschap garanderen. Door gebruik te maken van gegevens die via de software zijn verzameld, kunnen ze klanten ook meer gecontextualiseerde diensten bieden en deze voor de lange termijn behouden.

Voor niet-financiële bedrijven

Elk bedrijf of elke organisatie kan superieure klantervaringen bieden door financiële oplossingen in hun eigen interface te integreren.

Voor eindgebruikers

Naast verbeterde klantenservice en een naadloze gebruikerservaring, verbetert de oplossing de financiële inclusie door gemakkelijke toegang tot financiële diensten te bieden aan alle segmenten van de samenleving.

Investeringsbehoefte
De totale investeringsbehoefte voor deze ronde bedraagt EUR 2.000.000 en wordt als volgt onderverdeeld:

  • 50% product en R&D
  • 25% sales & marketing
  • 13% Operations
  • 13% others

Participeren is mogelijk vanaf een ticketsize van EUR 100.000. Gewenste competenties investeerder:

  • Kennis van FinTech
  • Kennis van financiële dienstverlening
  • Kennis van alternatieve financieringen

Omzet € 120.000

Winst Op aanvraag

Sector IT-dienstverlening & softwareontwikkeling

Branche SaaS-bedrijven

LandNederland

RegioNiet-locatiegebonden

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 120.000
FTE 2-5

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten