Praktijkinrichter voor medische professionals

Leverancier van interieurinrichtingen in Benelux

Beschikbaar
FTE 6-10
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 1.250.000
FTE 6-10
Beschrijving

De onderneming onderscheidt zich als expert in het bedenken, uitvoeren en installeren van interieurontwerpen voor voornamelijk medische professionals. In een periode van ruim dertig jaar heeft de onderneming zich ontwikkeld tot een vooraanstaande leverancier van interieurinrichtingen voor medische praktijken in de Benelux. De onderneming bedient diverse doelgroepen met behulp van haar eigen ontwikkelde methode. Deze aanpak omvat een totaalconcept, waarbij een turnkey service wordt geleverd. Wanneer klanten eenmaal zijn geïntegreerd met deze methode, blijven klanten doorgaans trouw aan deze benadering. De methode van de onderneming zorgt voor een grotere behandelcapaciteit.

Bijzonderheden
Het businessmodel van de onderneming is uiterst schaalbaar, men heeft een goede reputatie in de markt en uitstekende klantwaarderingen. Er is een gezonde basis voor verdere groei (autonoom of middels buy-and-build).

Bedrijfsactiviteiten
De dagelijks operatie wordt geleid door de huidige DGA, waarbij de organisatie van circa 10 werknemers functioneert met een ‘platte’ structuur. De interieurbouwers die zich in de werkplaats bevinden, kenmerken zich als mix van ervaring en talent. De sales- en ontwerpactiviteiten worden momenteel uitgevoerd door de DGA, die administratief wordt ondersteund. De onderneming werkt procesmatig met vastleggingen volgens procedures en protocollen, zodat ook leerling interieurbouwers en nieuwe werknemers veilig en efficiënt worden ingewerkt in het arbeidsproces naar een samengesteld lesprogramma.

Locatie
De bedrijfslocatie is in eigendom van de DGA. De onderneming beschikt over een eigen machinepark en alle benodigde materialen om de activiteiten zelfstandig uit te voeren.

Klantenbestand
De onderneming opereert vanuit haar strategische goed gelegen locatie. Klanten bevinden zich voornamelijk in Nederland, grotendeels bestaat deze groep opdrachtgevers uit medische praktijken. In dit werkgebied is voldoende marktpotentieel aanwezig voor verdere groei. Net als in de buurlanden Duitsland en België waar de onderneming zo nu en dan actief is.

Reden van verkoop 
Na jaren van topsport en ondernemerschap stelt de DGA dat de volgende groeifase van de onderneming een ander soort ondernemer vergt. Daarom is besloten om de opgebouwde onderneming over te dragen aan een geschikte (strategische) partij die de groei- en ontwikkelkansen die de markt en de onderneming bieden verder kan verzilveren.

Transactievorm
De beoogde transactie betreft een verkoop van 100% van de aandelen. Om tot een goede overdracht c.q. integratie van de activiteiten te komen, is verkoper (indien gewenst) bereid om na transactie in een nader overeen te komen periode aan te blijven. Hierbij denkt de DGA onder meer een bijdrage te kunnen leveren als ontwerper.

Beschikbaar
FTE 6-10
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 1.250.000
FTE 6-10

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten