SaaS-toepassing voor aandeelkoersen

Nauwkeurige voorspelling voor prestatie-controle

Beschikbaar
FTE 6-10
Rechtsvorm Op aanvraag
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 1.200.000
FTE 6-10
Beschrijving

Uit recent onderzoek van de Universiteit van Stanford blijkt dat het gebruik van prijsgegevens uit het verleden en technische indicatoren, in combinatie met andere relevante informatie, resulteert in een hoge mate van correcte voorspelling van prijstrends (DOI:10.1109/HNICEM54116.2021.9731955). Daarnaast maken onderzoekers van de Universiteit van Oxford, gesteund door Man Group Plc, vergelijkbare claims (Bloomberg.com). 

Het bedrijf heeft een SaaS-platform ontwikkeld dat deze bevindingen implementeert en een verifieerbare staat van dienst heeft met nooit eerder vertoonde accurate voorspellingen van aandelenkoersen. Tot de huidige klanten behoort onder andere geldtransactiekantoor Payzen Finance.

Achtergrond
In de financiële wereld is de handel in aandelen een van de belangrijkste activiteiten. Professionele handelaren hebben verschillende analysemethoden ontwikkeld, zoals fundamentele analyse, technische analyse, kwantitatieve analyse, enzovoort. Dergelijke analysemethoden maken gebruik van verschillende bronnen, variërend van nieuws tot prijsgegevens, maar ze zijn allemaal gericht op het voorspellen van de toekomstige aandelenkoersen van een bedrijf, zodat ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen over hun handel. In de afgelopen jaren heeft de toenemende bekendheid van machine learning in verschillende industrieën veel handelaren ertoe aangezet om machine learning-technieken toe te passen op dit gebied. Het bedrijf heeft verifieerbare resultaten behaald die live op openbare beurzen kunnen worden gedemonstreerd.

Product
Het platform van het bedrijf maakt gebruik van AI en machine learning voor inzichten en aanbevelingen, met functies zoals gegevensanalyse, realtime inzichten, aanpasbare dashboards en rapportage over naleving en regelgeving. De geavanceerde technologieën, schaalbaarheid en cloud-gebaseerde toegang onderscheiden het platform van andere oplossingen op de markt. Het platform kan worden gebruikt voor inzichten en geïnformeerde besluitvorming in verschillende activaklassen, maar ook voor compliance en wettelijke rapportage. 

Zakelijke modellen
Softwarelicentieovereenkomst

De softwarelicentieovereenkomst van het bedrijf biedt beleggers toegang tot een eigen beleggingsstrategie voor het verhandelen van digitale activa met behulp van geavanceerde modellen op basis van kunstmatige intelligentie.

White Label Portaal

De white label oplossing stelt klanten in staat om de geavanceerde AI-gedreven handelsmodellen en -strategieën van het bedrijf onder hun eigen merknaam aan te bieden.

Beschikbaar
FTE 6-10
Rechtsvorm Op aanvraag
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 1.200.000
FTE 6-10

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten