Subscription box in hondenmarkt

Kans om bewezen hondenabonnementsdienst te optimaliseren

Omzet € 300.000

Winst Op aanvraag

Sector E-commerce

Branche Webshops

LandNederland

RegioZuid

ProvincieNoord-Brabant

Beschikbaar
FTE 1
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 300.000
FTE 1
Beschrijving

Vanuit het hart van Noord-Brabant heeft dit bedrijf de traditionele aanpak van de hondenproductenmarkt met een vernieuwende abonnementsdienst getransformeerd. Door een mix van kwaliteit, gemak en verrassing te bieden, verzendt het bedrijf elke maand een schatkist vol traktaties, speeltjes en verzorgingsproducten rechtstreeks naar de huizen van de hondenbezitters. Dit pionierswerk heeft niet alleen de winkelgewoonten van hondenouders veranderd, maar ook een constante stroom van frisse en spannende producten voor de viervoetige maatjes gecreëerd. En het biedt merken die participeren in de box een unieke marketingmogelijkheid.

Bijzonderheden

  • Markten: Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk
  • Omzet 2022: € 426.000,-
  • Omzet 2023: € 266.000,-
  • Organische bezoekers afgelopen 12 maanden: 313.000
  • Nieuwsbrief: ~33.000 / ~4.000 openers
  • Instagram-volgers: 11.000+
  • Facebook-fans: 50.000+
  • Aantal leden: ~ 1.350 (maandelijks, tweemaandelijks of jaarlijks)

Kansen en mogelijkheden
Wanneer goed geëxecuteerd, kan dit bedrijfsmodel winstmarges van wel 60% genereren, echter is dat de huidige eigenaar, door beperkte schaal, nooit gelukt. Na 8 jaren in de sector, geniet dit bedrijf veel naamsbekendheid onder hondenbezitters en in de branche. Dit jaar wordt er verwacht 200.000 tot 250.000 organische bezoeken via Google te realiseren, met een projectie van 300.000 tot 500.000 in het volgende jaar bij voortgezette groei. Hoewel het bedrijf de afgelopen 18 maanden enige neergang heeft ervaren, blijft het potentieel voor groei en winstgevendheid goed, mits er voldoende kapitaal en het juiste team aan boord is om een ommekeer te bewerkstelligen.

Doelstelling
Vergelijkbare concepten in de VS tellen meer dan 2 miljoen leden. Het streven van 20.000+ abonnees binnen onze huidige markten - Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk - is absoluut haalbaar. De onderneming zit momenteel op 5% van dit doel. Er ligt een uitgebreid plan klaar voor de volgende fase van dit opwindende avontuur.

Transactie
Daarnaast is de oprichter en directeur open voor diverse rollen in de context van een overname en de transitie naar een nieuwe groeicurve. Hij is bereid een actieve rol te blijven spelen, maar staat ook open voor het idee om een stap terug te doen. Zo zou hij bijvoorbeeld uitsluitend betrokken kunnen blijven bij de creatieve en marketingtechnische aspecten van het bedrijf. Er zijn meerdere opties mogelijk wat betreft de structuur van een mogelijke deal. Van een investering en aandelenkoop tot een volledige overname, alles is bespreekbaar. Deze flexibiliteit biedt potentiële investeerders of kopers een unieke kans om een bewezen concept te optimaliseren en verder uit te bouwen.

Omzet € 300.000

Winst Op aanvraag

Sector E-commerce

Branche Webshops

LandNederland

RegioZuid

ProvincieNoord-Brabant

Beschikbaar
FTE 1
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 300.000
FTE 1

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten