Telecombedrijf voor verkoop en reparatie

Zowel particuliere als zakelijke klant

Omzet € 860.000

Winst Op aanvraag

Sector Detailhandel · IT-dienstverlening & softwareontwikkeling

Branche Elektronicawinkels · Telecombedrijven

LandNederland

RegioWest

ProvincieZuid-Holland

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm Eenmanszaak
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 860.000
FTE 2-5
Beschrijving

Sinds de oprichting in 2010 heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot dé specialist in de regio voor telefoon-, tablet- en laptopreparaties. Met de overname van The Phonehouse in 2013 is het dienstenpakket uitgebreid met de verkoop van abonnementen, telefoons, tablets en accessoires.

Bijzonderheden
Als A-status kwaliteitswinkel staat het bedrijf bekend om zijn vakkundige en servicegerichte dienstverlening, met een persoonlijke benadering naar elke klant. Mede door deze service heeft het bedrijf een grote naamsbekendheid in de regio is er een groot en trouw klantenbestand opgebouwd. Het klantenbestand, bestaat uit meer dan 10.000 unieke adressen, wat de reputatie en klantgerichtheid bevestigd. Met trots is het bedrijf Apple IRP gecertificeerd en werkt het uitsluitend met A-producten. En is het bedrijf in bezit van dealercodes KPN, Vodafone, Odido, Ben, Lebara.

Bedrijfsactiviteiten

  • Verkoop en advies bij het afsluiten van mobiele telefoonabonnementen
  • Verkoop van telefoons en tablets
  • Verkoop van accessoires. Van beschermende hoesjes tot opladers en oortjes.
  • Reparatieservice voor telefoons, tablets en laptops. Van schermreparatie tot hardware
  • problemen.

Het bedrijft gelooft in het leveren van meer dan alleen producten. Er wordt een ervaring geboden met een toegewijd team dat klaar om te helpen met deskundig advies, vriendelijke service en snelle oplossingen.

De reparaties worden vakkundig uitgevoerd met behoud van garantie en door middel van jarenlange samenwerking met Apple en Samsung. Het bedrijf is Apple IRP gecertificeerd. Circa 60% van de omzet komt voort uit de particuliere markt.

Klantenbestand
Het bedrijf heeft een klantenbestand van meer dan 10.000 unieke adressen, zowel particulier als zakelijk. Wat hen uniek maakt is de hoge klantgericht en hoge standaard qua service. De klant kan rekenen op een meedenkend team en een all-in pakket bij de aankoop van een toestel. Dat wil zeggen dat klanten ter plaatse worden ondersteund door een vakkundig team bij het installeren van het toestel.

De organisatie
Met de centrale locatie en ruime parkeergelegenheid is het bedrijf gemakkelijk bereikbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Het pand, centraal gelegen in de dorpskern, biedt 135m² aan ruimte voor de diensten van het bedrijf. Eigenaar (1 fte) is verantwoordelijk voor gehele gang van zaken, inclusief inkoop, verkoop en reparatie. Verder bestaat het huidige team uit:

  • 1 fte reparateur;
  • 1 fte verkoopmedewerker;
  • 1 fte senior verkoopmedewerker;
  • 1 parttime verkoopmedewerker.

Kerncijfers
Totaalomzet in 2022 € 870.000,-. In 2023 realiseerde het bedrijf een totaalomzet van €860.000. Voor serieuze geïnteresseerden is er meer gedetailleerde informatie beschikbaar. 

Mogelijkheden voor kandidaat-koper
De kansen liggen voornamelijk bij de retentie van de bestaande klanten te zoeken en het uitbreiden van het zakelijk klantbestand, waar nu al goede relaties mee bestaan. Hier is momenteel te weinig tijd voor. Het is een geschikt bedrijf voor alle partijen die affiniteit hebben met telecom en ICT-oplossingen. Je hoeft geen ervaring te hebben in de verkoop van abonnementen de technische kant wordt nu gerund door een fulltimer en hij is makkelijk in staat alles vakkundig op te lossen. Waar nodig en indien gewenst kan de huidige eigenaar in overleg een periode mee draaien in de winkel ten behoeve van een soepele overdracht.

Overige relevante informatie
Het pand, eigendom van het bedrijf, wordt verhuurd met een contractduur van 5 jaar. De verkoop komt voort uit nieuwe zakelijke ideeën die de eigenaar wil verkennen, wat lastig te combineren is met de huidige bedrijfsvoering. Voor verdere details en vragen staat het bedrijf graag tot uw beschikking.

Omzet € 860.000

Winst Op aanvraag

Sector Detailhandel · IT-dienstverlening & softwareontwikkeling

Branche Elektronicawinkels · Telecombedrijven

LandNederland

RegioWest

ProvincieZuid-Holland

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm Eenmanszaak
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 860.000
FTE 2-5

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten