MKB Fonds doet wederom een overname in de vastgoedbeheersector

Beschrijving

Op 4 april jl. heeft MKB Fonds, via haar cluster Property Management Services Group, een nieuwe transactie gedaan in de vastgoedbeheerbranche, door PropertyView (www.propertyview.nl) uit Haarlem over te nemen.

Achtergrond PropertyView

PropertyView is, net als Square Four (een andere participatie van MKB Fonds), een commercieel vastgoedbeheerder gericht op technisch en financieel management en is gevestigd te Haarlem. De onderneming is in 2002 opgericht en is daarmee één van de langst bestaande onafhankelijke vastgoedbeheerders die zich toelegt op financieel en technisch beheer voor professionele vastgoedbeheerders.

De portefeuille van PropertyView bestaat met name uit kantoren, bedrijfsruimtes, winkels en winkelcentra, horecagelegenheden en maatschappelijk vastgoed voor een aantal loyale en gerenommeerde (beursgenoteerde) klanten. Bij de onderneming werken circa 85 medewerkers, vanuit twee vestigingen in Rosmalen (technisch beheer) en Haarlem (financieel beheer). Daarnaast maakt de onderneming gebruik van enkele flexkantoren bij o.a. opdrachtgevers waarmee PropertyView landelijke dekking heeft.

Verder betreffen de klanten van PropertyView met name grote asset managers aangevuld met een paar corporate klanten. Tevens heeft PropertyView het afgelopen jaar sterk in haar personeelsbestand geïnvesteerd, waar personeel in de huidige arbeidsmarkt schaars is. Dit geeft een mooie basis voor verdere groei.

HerikVerhulst N.V.
  • Wilhelminaplein 16

    3072 DE Rotterdam