Management consultancy-bureau zoekt strategische partner

Gericht op samenwerking of fusie

Strategische partner voor management consultancy. Neem contact op via Brookz

Omzet € 1.500.000 - € 2.000.000

Winst Op aanvraag

Sector IT-dienstverlening & softwareontwikkeling · Zakelijke dienstverlening

RegioMidden-Nederland

Beschikbaar
FTE 11-20
Rechtsvorm Op aanvraag
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 1.500.000 -
€ 2.000.000
FTE 11-20
Beschrijving

De management consultancy-onderneming bestaat ruim 15 jaar en is op zoek naar een strategische partner ter overname of fusie. De onderneming heeft geen ingewikkelde verhalen en geen onrealistische toekomstbeelden maar een positief kritische analyse in leesbaar Nederlands, ambitieuze en realistische transparante aanpak en uitvoering. Niet praten maar doen met de kenmerkende ‘het kan wel’ werk- en denkmoraal denken in oplossingen en vooruitgang, beweging, en bij voorkeur in de juiste richting. Kortom een ‘hands on’ onderneming.

Bijzonderheden
De onderneming is goed georganiseerd, zeer gezond en is gevestigd op een goede locatie in het midden van het land. Management consultancy op het snijvlak van business toepassingen van ICT, onafhankelijk van leveranciers. Dienstverlening, geen productverkoop. Bedrijfskundigen.

Strategische partner
De onderneming is op zoek naar een strategische partner om vanuit synergievoordelen gezamenlijk een sterkere verdere groei mogelijk te maken. De potentiële partner kan actief zijn in hetzelfde vak maar dat is niet perse noodzakelijk. Het is zeer goed denkbaar dat de dienstverlening elkaar juist aanvult of versterkt, door het gebruiken van elkaars netwerken en het uitbreiden van de dienstverlening waar dit gewenst is door clientèle. Denk aan organisaties die actief zijn op of in

  • Opleidingen en trainingen;
  • Financiële dienstverlening;
  • Juridische dienstverlening;
  • Of andere met als doelgroep (hoger) management.

Voorkeur
De strategische partner is bij voorkeur een sterke onderneming van rond de 10 FTE, een omzet van € 1.500.000,- en een EBITDA tussen 10 en 20%, met een sterk management met de ambitie om te groeien vanuit samenwerking.

Geschikt voor
Ondernemingen die tegen grenzen aanlopen in hun huidige dienstverlening en zoeken naar versterking op het ICT-vakgebied op directie niveau. Ondernemingen van producten of diensten en nu afhankelijk zijn van derden voor succesvolle implementaties omdat zij zelf niet de project/programma management kennis en kunde in huis hebben. Ondernemingen van diensten aan hoger management op het gebied van coaching, werving, opleidingen en finance maar nog niet in het ICT domein omdat daar niet de eigen kracht ligt. Ondernemingen van vergelijkbare diensten met een acquisitie capaciteit die niet in lijn is met de eigen mensen, meer opdrachten hebben dan beschikbaarheid.

Brookz Sectormonitor IT-dienstverlening & Softwareontwikkeling
Wil je een bedrijf kopen of je bedrijf verkopen in de sector IT-dienstverlening & Softwareontwikkeling? Daar kan deze Brookz Sectormonitor voor de IT-dienstverlening & Softwareontwikkeling jou bij helpen.

Omzet € 1.500.000 - € 2.000.000

Winst Op aanvraag

Sector IT-dienstverlening & softwareontwikkeling · Zakelijke dienstverlening

RegioMidden-Nederland

Beschikbaar
FTE 11-20
Rechtsvorm Op aanvraag
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 1.500.000 -
€ 2.000.000
FTE 11-20