Online marktplaats

Platform voor het verbinden van organisaties met personeel/opdrachtnemers in de evenementensector

Beschikbaar
FTE 1
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 130.000
FTE 1
Beschrijving

Opgericht in mei 2023 als aftakking van een ander softwareproduct. Hierbij is software gemaakt voor een online marktplaats om te bemiddelen tussen opdrachtnemers en opdrachtgevers.

Bedrijfsactiviteiten
Op de marktplaats kunnen bedrijven tegen betaling van een maandabonnement een opdracht plaatsen met verschillende shifts. Op basis daarvan kunnen opdrachtnemers reageren en in contact komen met de opdrachtgever. Via de geïntegreerde chatfunctie kan er eventueel nog overlegd worden en kan het profiel (CV + motivatie) worden ingezien door de opdrachtgever. Zodra de opdrachtgever de opdrachtnemer accepteert in het platform wordt er automatisch een overeenkomst van opdracht aangemaakt. Na verstrijken van de einddatum (datum evenement) hebben de opdrachtnemers de mogelijkheid om hun uren in te vullen via het platform waarna de opdrachtgever de uren kan goedkeuren. Op basis van die informatie wordt er een betaling aangemaakt. Hierover wordt een servicefee percentage gerekend wat geldt als omzet. Zodra de opdrachtgever heeft betaald wordt het via onze betaalpartner automatisch doorgestort naar de opdrachtnemers.

 Bijzonderheden

  • Op het platform wordt er gewerkt op basis van het bijverdien principe. Hierdoor zijn opdrachtgever en opdrachtnemer niet aan elkaar verbonden door een (uitzend)contract wat het veel voordeliger maakt om via de marktplaats te werken. Daarnaast is de opdrachtnemer niet verplicht om zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel als ZZP'er, gezien het veelal studenten zijn die de opdrachten uitvoeren;
  • De betaalpartner is volledig embedded op het platform. Hierdoor heeft de gebruiker eigenlijk niet door dat de betalingen via een betaalpartner worden afgehandeld, maar hebben wij de administratieve lasten niet;
  • We werken al samen met een aantal van de grootste partijen in de evenementenbranche. Gezien de branche normaal gesproken een vrij gesloten markt is waarin er niet veel wordt geswitcht van leveranciers is dit binnen zo'n korte tijd vrij uniek;
  • We zijn de goedkoopste manier om extra "handjes" in te zetten;
  • 98% van alle opdrachten geplaatst op het platform kan ook daadwerkelijk worden ingevuld (krijgen genoeg aanmeldingen om een juiste persoon te kiezen).

Ontwikkelingen
Binnen 9 maanden hebben we al meerdere grotere opdrachtgevers weten aan te sluiten die ons als grootste leverancier gebruiken voor hun personele invulling. Daarnaast hebben we al toezeggingen voor een aantal grote evenementen in 2024 en hebben we een gemiddelde omzet van ongeveer €12.000,- per maand weten te realiseren.

Mogelijkheden
De uitrol van het platform zit nog vol potentie. Met het juiste netwerk en de juiste focus kan je nog veel meer realiseren met het aansluiten van meer opdrachtgevers. Helaas hebben we hier niet de juiste focus en capaciteit voor om nu te focussen op dit bedrijf.

Beschikbaar
FTE 1
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 130.000
FTE 1

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten