Online administratie- en belastingadvieskantoor

Participatie met of zonder klantenbestand

Omzet € 12.000

Winst € 10.000

Sector Zakelijke dienstverlening

Branche Administratiekantoren · Belastingadvieskantoren

LandNederland

RegioNiet-locatiegebonden

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm Op aanvraag
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 12.000
FTE 2-5
Beschrijving

Onze diensten omvatten online en telefonische ondersteuning, het verwerken van online administraties, het indienen van fiscale aangiften, het opstellen van jaarlijkse rapportages, en financieel en fiscaal werk. Daarnaast verkennen we momenteel sociaal ondernemerschap.

Klantenbestand
Een deel van ons klantenbestand is beschikbaar voor overname. Je kunt deelnemen door klanten over te nemen, wat begint vanaf ongeveer EUR 10.000,-. Als je wilt deelnemen zonder klanten over te nemen, is de instap vanaf EUR 4.850,-.

Bijzonderheden

  • We zijn een kleine coöperatie bestaande uit kleinschalige boekhoudkantoren, vooral gericht op kleinere organisaties;
  • Ons hoofdkantoor bevindt zich in Den Haag, maar we werken vanuit verschillende locaties in Zuidwest Nederland, meestal online;
  • Onze administraties zijn deels geautomatiseerd en deels geboekt door onze scan- en herkenrobot. Een ander deel wordt geboekt door de klant en moet worden gecontroleerd;
  • Ons klantenbestand bestaat voornamelijk uit MKB-klanten en verschillende stichtingen, met langdurige relaties;
  • We werken voornamelijk online en maken gebruik van software via het accountancyplatform Exact Online. Sommige klanten leveren administraties aan in bijvoorbeeld een spreadsheet, E-boekhouden, Moneybird, enz;
  • We bedienen een breed scala aan kleinschalige organisaties in diverse sectoren, met vaste klanten en afgesproken abonnementen;
  • Extra werk kan op basis van uurtarief of een vast tarief worden uitgevoerd;
  • In Den Haag is kantoorruimte beschikbaar tegen een acceptabele huurprijs;
  • Ons kantoor is opgericht als een juridisch samenwerkingsverband en is geschikt voor samenvoeging/samenwerking met een bestaand kantoor. De huidige eigenaren blijven betrokken om groei te realiseren. 

Geschikt voor
We zijn op zoek naar verschillende experts op het gebied van financiën, sociaal ondernemerschap, administratie en belastingadvies. Het is handig als je bedreven bent in het gebruik van software, met name bij het controleren van online administraties. Het is ook een pluspunt als je in staat bent om zelf jaarrekeningen en belastingaangiften samen te stellen. Samenwerking en co-creatie staan bij ons centraal.

Naast ervaren partners in de financiële wereld zoeken we samenwerking met sociaal ondernemers die een bewezen staat van dienst hebben als ondernemer of leidinggevende. We streven naar ondernemen vanuit een maatschappelijke missie.

Overige informatie
We staan aan de vooravond van een opwindende revolutie waarin administratieve taken steeds slimmer en efficiënter worden geautomatiseerd. Als pioniers in deze ontwikkeling, zijn we volop bezig met het innoveren van onze diensten en processen. Ben jij een gedreven partner die graag een rol speelt in de toekomst van moderne bedrijfsvoering? Dan nodigen we jou van harte uit voor een boeiend gesprek. Laten we samen de mogelijkheden verkennen en bouwen aan een succesvolle toekomst van geautomatiseerde, grensverleggende zakelijke oplossingen.

Omzet € 12.000

Winst € 10.000

Sector Zakelijke dienstverlening

Branche Administratiekantoren · Belastingadvieskantoren

LandNederland

RegioNiet-locatiegebonden

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm Op aanvraag
Type klanten B2B
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 12.000
FTE 2-5

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten