BCMS

De verkoop van uw bedrijf is vooral een commerciële transactie!

Over ons

BCMS, opgericht in Engeland in 1989 en sinds 2011 in Nederland actief,  is gespecialiseerd in het verkopen van ondernemingen in het MKB. Wij zijn van mening dat een adviseur maar aan één kant van de tafel kan zitten en daarom treden wij dan ook alleen op voor verkopende partijen. Met onze bijzondere, innovatieve en pro-actieve verkoop benadering behalen wij al bijna 30 jaar bijzondere resultaten voor onze klanten.

Grote database
Met wereldwijd ruim 260 collega’s is BCMS als geen andere partij in staat om internationaal kopers voor uw bedrijf te vinden.  In de BCMS databases met daarin ruim 180 miljoen bedrijven vinden onze researchers mogelijke strategische kopers voor elk bedrijf van elke omvang. Door deze research te combineren met onze contacten bij investeringsmaatschappijen in o.a Nederland, Engeland en de V.S., zorgen wij dat u keuze uit meerdere kopers heeft. Cruciaal voor het behouden van het initiatief in elk traject.

Internationaal netwerk
Onze klanten zijn over het algemeen DGA’s die een (gedeeltelijke) verkoop van hun onderneming nastreven of op zoek zijn naar een strategische investeerder om door te groeien. De internationale organisatie van BCMS met een groot aantal zeer ervaren transactiespecialisten maakt het eenvoudig om op te schalen voor grote, voor specifieke en/of voor complexe trajecten. Desgewenst kunnen wij eenvoudig een internationaal team samen stellen.

Bijzonder werkwijze
Op onze website vindt u voorbeelden van de transacties die wij gedaan hebben maar ook een uitgebreide omschrijving van onze bijzondere werkwijze. Regelmatig organiseren wij gratis seminars waarop wij onze aanpak uitgebreid toelichten, maar vanzelfsprekend zijn wij ook graag bereid in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek onze methode specifiek voor uw situatie toe te lichten.

+ Lees meer

Aanvullende informatie

Opgericht:
1989
Aantal adviseurs:
260
Dienstverlening:
Verkoopbegeleiding

Algemene gegevens

BCMS
E-mail ons

Referenties

Calco Group B.V.
Verkoop
01-01-2018
IT, online & e-commerce
E2M Technologies BV
Verkoop
01-10-2018
Industrie & productie
Contronics Engineering B.V.
Verkoop
Industrie & productie

Aangesloten bij Brookz sinds October 29, 2016

Contactpersonen