Factor & Ros

De factor van betekenis voor bedrijfsovernames binnen het MKB!

Factor & Ros

Over Factor & Ros 
Wij zorgen dat u verder kunt en het optimale bereikt. Het gewenste proces. Het gewenste resultaat. De beste deal. Hoe? Door onszelf te zijn. Onze aanpak is voor iedereen anders, omdat geen enkel vraagstuk hetzelfde is. Wat wel overeind blijft is de juiste mix tussen kwaliteit, daadkracht, creativiteit en efficiency. 

Veel bedrijven komen niet meer alleen voor rechttoe, rechtaan advies. Ze willen méér. Ze zijn op zoek naar een sparringpartner, iemand die strategisch advies kan geven en als ondernemer wil meedenken voor de beste oplossing. De oplossing die werkt in de praktijk en vertrouwen geeft voor de toekomst. Wij durven dan ook naast onze kennis en expertise af te gaan op ons zakelijk instinct.

Binnen Factor & Ros hebben we een hecht en ervaren team, zijn we pragmatisch, down-to-earth en staan we dichtbij onze klanten. Dat, tezamen met onze hoge kwaliteit, specialistische kennis en brede ervaring, maakt ons partner in business.

Internationaal Netwerk
Factor & Ros is aangesloten bij ICFN (International Corporate Finance Network). ICFN is een wereldwijd opererend exclusief samenwerkingsverband van gespecialiseerde corporate finance kantoren. Via onze partners kunnen wij u wereldwijd, met kennis van de lokale markten, voorzien van advies en ondersteuning.

Alle aangesloten kantoren zijn nationaal vooraanstaande Corporate Finance specialisten die zich bezighouden met (grensoverschrijdende) fusie- & overnametrajecten. Factor & Ros is exclusief geselecteerd als Nederlandse partner in dit samenwerkingsverband.

Via onze ICFN partners zijn wij in staat onze dienstverlening internationaal optimaal te kunnen leveren op basis van onze eigen kernwaarden. Onze partners geven ons daarbij toegang tot een breed areaal aan internationale kopers, verkopers en investeerders.

Dealpublicaties

Expert columns

Contactpersonen

Factor & Ros
  • Bergweidedijk 26

    7418 AA Deventer