It creation is overgenomen door investeerder 5CS Capital Partners

It creation is overgenomen door investeerder 5CS Capital Partners

Beschrijving

IT creation is overgenomen door investeerder 5CS Capital Partners. IT creation uit Papendrecht is gespecialiseerd in het ontwerpen, implementeren en beheren van bedrijfskritische en innovatieve IT-infrastructuren vanuit de gedachte dat IT de digitale motor is, om als organisatie succesvol te kunnen zijn.

Dit wordt gedaan met een hecht team van professionals, een onderscheidende aanpak en een cultuur, die uitgaat van continu blijven leren, ontwikkelen en groeien. Bij het in 2003 opgerichte Papendrechtse bedrijf werken bijna 50 personen. Investeerder 5CS Capital Partner voegt IT creation toe aan de 'managed solutions groep' waartoe ook Databalance en SJ-Solutions behoren.

Voor Databalance en SJ-Solutions biedt de samenwerking met IT creation de mogelijkheid om maatwerk uit te breiden met moderne werkplekoplossingen, aangevuld met kennis van it-infrastructuren. Met de toevoeging van IT creation ontstaat er een groep van circa honderd werknemers die de omzet van vijftig miljoen euro nadert. De teams van Databalance, SJ-Solutions en IT creation werken inmiddels al actief samen, om gezamenlijk nieuwe mogelijkheden, ontwikkelingen en innovaties mogelijk te maken.

IT creation zal vanuit Papendrecht haar klanten blijven bedienen. Directeur/oprichter Hans de Jongh is toegetreden tot de groepsdirectie.

Tom van Dijk en Nathalie van Hellenberg Hubar stonden de verkoper bij.

DVAN Advocaten
  • Westerlaan 14

    3016 CK Rotterdam