DVAN Advocaten heeft EnergieMeetBedrijf2020 bijgestaan bij deze transactie

DVAN Advocaten heeft EnergieMeetBedrijf2020 bijgestaan bij deze transactie

Beschrijving

Groendus heeft op 6 juli 2021 EnergieMeetBedrijf2020 (‘EMB2020’) overgenomen. EMB2020 zal samen met Het Meetbedrijf de meet-divisie van Groendus vormen en wordt daarmee een belangrijke schakel in de ambitie van Groendus om heel zakelijk Nederland van 100% schone energie te voorzien.

EnergieMeetBedrijf2020 

EMB2020 collecteert, valideert en distribueert energiedata voor duizenden zakelijke grootverbruikers in Nederland. Met deze overname is er sprake van een ruime verdubbeling van het aantal meetpunten waar Groendus verantwoordelijk voor is. Ook beschikt EMB2020 over eigen software voor het uitlezen en verwerken van meetdata, waardoor Groendus nog beter in staat zal zijn de energiedata van klanten real-time en zeer gedetailleerd op te halen.

Over Groendus

Met de opgehaalde meetdata faciliteert Groendus, via een eigen Energiemarktplaats, de in- en verkoop van stroom. Deze overname past goed bij de doelstelling van Groendus om duurzaam opgewekte energie en verbruikte energie dichter bij elkaar te brengen, gelijktijdig en zo lokaal mogelijk.  

DVAN Advocaten
  • Westerlaan 14

    3016 CK Rotterdam