Sampa heeft Intertruck overgenomen

Sampa heeft Intertruck overgenomen

Beschrijving

Sampa, een toonaangevende wereldwijde fabrikant en distributeur van aftermarket-onderdelen voor zware bedrijfsvoertuigen, heeft Intertruck Benelux B.V. overgenomen. Intertruck is een in Nederland gevestigde eveneens toonaangevende distributeur van aftermarket-onderdelen voor bedrijfsvoertuigen. Door de overname van Intertruck kan Sampa haar verdere groei in markt versnellen.

Sampa werd in 1994 in Turkije opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende wereldwijde fabrikant en distributeur van reserveonderdelen voor zware voertuigen, aanhangwagens en bussen. Het bedrijf is wereldwijd actief en exporteert haar producten naar meer dan 130 landen wereldwijd.

Intertruck Benelux, opgericht in 1963, is een ontwikkelaar, leverancier en groothandel van producten en onderdelen voor trucks, trailers, bussen en terreinwagens. Het bedrijf opereert als one-stop-shop voor de bedrijfswagen- en heavy-duty aftermarket en werkt samen met een netwerk van distributiepartners in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Intertruck levert bekende A-merken, gecombineerd met het eigen merk Intertruck.

Een team van DVAN Advocaten heeft Sampa geadviseerd bij deze transactie en bestond onder andere uit Stijn van der Stap en Nathalie van Hellenberg Hubar.

DVAN Advocaten
  • Westerlaan 14

    3016 CK Rotterdam