Legaltree

Quality is personal


Over ons

U wilt een ander bedrijf overnemen. Of juist uw eigen zaak te koop zetten. Even afgezien van alle emotionele aspecten is dat geen alledaags werk. Fusies en overnames vragen een gedegen voorbereiding en een perfecte uitvoering. Bij Legaltree hebben we specialisten in huis om de overname of verkoop van een onderneming in goede banen te leiden. Niet alleen nationaal, maar ook internationaal.

Legaltree is een advocatenkantoor voor ondernemers die graag doelgericht te werk gaan. Daarom kennen we een bijzondere structuur: we bestaan uitsluitend uit advocaten die partner zijn. Met Legaltree haalt u gespecialiseerde en ervaren advocaten in huis.

Minimaal tien jaar ervaring is voorwaarde om partner te worden. Sinds 2008 hebben we een groot aantal van die topadvocaten aan Legaltree weten te binden. Advocaten die hun expertise hebben opgedaan bij de beste kantoren van het land. 

Legaltree is al jarenlang een betrouwbare adviseur bij diverse soorten transacties, van aandelentransacties, activadeals, joint-ventures tot private equity transacties. We komen niet alleen in actie voor kopers en verkopers, maar ook regelmatig voor manager(s) in management-buy-out-transacties.

We staan bekend om onze no-nonsense aanpak, gericht op een optimaal resultaat voor alle betrokkenen. Daarmee nemen we de benodigde expertise, ervaring en inzicht mee aan de (onderhandelings)tafel.

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

2008

Aantal adviseurs:

30

Dienstverlening:

Juridische dienstverlening in het kader van fusies en overnames, en alle overige rechtsgebieden die relevant zijn voor ondernemingen

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Legaltree

location-icon Marten Meesweg 8
3068 AV Rotterdam

Referenties

Innovative Fresh B.V.

Verkoop

01-01-2020

Agri & food

BlijWerkt

Verkoop

01-01-2020

Zakelijke dienstverlening

Aangesloten bij Brookz sinds 21 januari 2020

Contactpersonen

contact-img

Antoinette van Beest-de Mul

phone-icon+31644356152 email-icon[email protected]
contact-img

Jacoline Gortzak

phone-icon+31651432968 email-icon[email protected]

Bezoek- en postadres

Marten Meesweg 8

3068 AV Rotterdam

Contactgegevens