Schuiteman M&A – Corporate Finance

Gespecialiseerd in overname, verkoop, waardering en het familiebedrijf

Over Schuiteman M&A – Corporate Finance
Schuiteman M&A – Corporate Finance is een dienstverlener in de markt van bedrijfsoverdrachten en daarin gespecialiseerd in advisering, waardering en het familiebedrijf. De werkwijze is persoonlijk en geeft klanten grip, overzicht en controle. 

Oog voor het gehele traject, dat typeert Schuiteman M&A – Corporate Finance. Dragend daarbij is een kwalitatief hoogwaardig, deskundig en betrokken team dat zich enerzijds laat leiden door de koers en de wensen van de klant, maar anderzijds de sturing en advisering geeft die je van een partner verwacht. Het is bij Schuiteman ‘wij’ in plaats van ‘jij’ en ‘ik’.

Benaderbare sparringpartner
Samenwerking is een kernwaarde bij Schuiteman. In de complexe dynamiek van een overdracht of overname, waarin je voortdurend moet kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen, is die samenwerking immers essentieel. Schuiteman is dan ook een benaderbare sparringpartner, die z’n kennis en kunde optimaal beschikbaar stelt voor het best denkbare resultaat.

Overzicht en rust
Schuiteman M&A – Corporate Finance is gelouterd in de verschillende aspecten van de bedrijfsoverdracht, of het nu de zoektocht naar een geschikte koper of verkoper, een due dilligence onderzoek, de bedrijfswaardering of de begeleiding rondom een financieringsaanvraag betreft. Schuiteman betrekt de klant in al die verschillende fases van het traject en hecht eraan hem optimaal geïnformeerd te houden. Op die manier verkrijgen en behouden we overzicht en rust voor alle partijen.

Familiebedrijf
Die aspecten zijn extra belangrijk als het op de overdracht van een familiebedrijf aankomt. Schuiteman is van oorsprong zelf een familiebedrijf en kent en begrijpt daarom de veelkleurige dynamiek die daarbij komt kijken en weet door jarenlange ervaring óók de juiste oplossingen te vinden.

Contactpersonen

Schuiteman M&A – Corporate Finance
  • Biltseweg

    3735 MC Bosch en Duin