Ondernemersadviseurs

Multidisciplinaire advisering en begeleiding bij overnames (koop en verkoop), mbo/mbi, participaties en strategische samenwerking.

Over Ondernemersadviseurs
Of het nu gaat om een strategische overname, een mbo, mbi, participatie, joint venture, fusie of andere varianten van strategische samenwerking, multidisciplinaire expertise en overview zijn onontbeerlijk. Elke vorm van overname of samenwerking heeft immers zowel strategische, organisatorische, juridische, fiscale, financieringstechische, bedrijfseconomische en zelfs marketingtechnische aspecten, die je moet kunnen tackelen en waartussen je de samenhang heel goed moet snappen. En dat is precies waar je bij Ondernemersadviseurs op kunt rekenen.

Proces optimalisatie
Onze adviseurs in strategie, overnames en fusies ervaring aan alle kanten van de tafel: als adviserende, kopende, verkopende en financierende partij. Schakel ons daarom in een zo vroeg mogelijk stadium in zodat we het gehele proces kunnen optimaliseren, of je nu aan kopende of verkopende zijde zit.

 

Contactpersoon

 • Henk Ceha
  Henk Ceha
  Directeur Adviesdiensten
  Henk heeft een achtergrond als bedrijfseconoom, meervoudig ondernemer, investeerder, financier, fondsdirecteur en strategisch adviseur. Zijn ruime ervaring met overnames en andere vormen van strategische samenwerking heeft hij opgedaan aan alle kanten van de tafel: als ondernemer (verkoop en koop), investeerder, financier, franchisegever, fondsdirecteur en als adviseur. Hierdoor heeft Henk een even unieke als waardevolle expertise en vaardigheden ontwikkeld in overnames, fusies en andere vormen van strategische samenwerking.
  Toon e-mailadres [email protected] Toon telefoonnummer 0850606745
Ondernemersadviseurs
 • Avenue Ceramique 243

  6221 KX Maastricht