Red Lemon

“Laat ondernemerschap groeien”


Over ons

Red Lemon brengt oude tijden in het MKB weer tot leven door het vertrouwde en gewenste partnership terug te brengen aan de ondernemerstafel. Een manier van ondersteuning waarbij jij als ondernemer je omringd voelt door mensen die weten wat jou bezig houdt en die jou helpen met de business. Hierdoor wordt maatwerk geleverd, dit geeft jou een gevoel van ‘herkenning’. Het draait immers om jou!

Red Lemon voelt als dichtbij, kruipt in jouw huid als ondernemer, daagt uit, zet aan tot denken, spiegelt en biedt tenslotte ook de helpende hand. Dit door in een regisseursrol én in samenwerking met jou en andere betrokken partijen (zoals de accountant en fiscalist) belangrijke financiële en bedrijfskundige thema’s op te pakken. Dit zijn onderwerpen waar jij als ondernemer vaak geen tijd voor hebt en/of wilt vrijmaken. 

Hoe fijn is het dan om terug te kunnen vallen op een partij als Red Lemon die met jou, vanuit een financieel en bedrijfskundig perspectief, meedenkt? Die samen met jou de lijnen uitzet met als doel ‘jouw ondernemerschap te laten groeien’? Een partij die in jouw hectische bestaan zorgt voor rust en regelmaat?

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

2018

Aantal adviseurs:

3

Dienstverlening:

Financieringsadvies, Aankoop- en Verkoopbegeleiding, Corporate recovery, Inrichten financieel management en Periodiek klankbord

Sector specialisatie:

Bouw, Industrie, Detail & groothandel, Agri & food en Vastgoed

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Red Lemon

location-icon Singravendreef
5709 RH Helmond
company-image

Referenties

Casus 1

(her)financiering

01-04-2020

Vastgoed

Casus 2

Uitkoop aandeelhouders

01-06-2020

Casus 3

Growth financing

01-05-2020

Aangesloten bij Brookz sinds 18 juni 2019

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Singravendreef

5709 RH Helmond

+Toon alle adressen -Toon minder adressen

Bezoek- en postadres

Hogewaldstraat

6641 KE Beuningen

+Toon alle adressen -Toon minder adressen