Red Lemon

“Laat ondernemerschap groeien”

company-image

Red Lemon brengt oude tijden in het MKB weer tot leven door het vertrouwde en gewenste partnership terug te brengen aan de ondernemerstafel. Een manier van ondersteuning waarbij jij als ondernemer je omringd voelt door mensen die weten wat jou bezig houdt en die jou helpen met de business. Hierdoor wordt maatwerk geleverd, dit geeft jou een gevoel van ‘herkenning’. Het draait immers om jou!

Red Lemon voelt als dichtbij, kruipt in jouw huid als ondernemer, daagt uit, zet aan tot denken, spiegelt en biedt tenslotte ook de helpende hand. Dit door in een regisseursrol én in samenwerking met jou en andere betrokken partijen (zoals de accountant en fiscalist) belangrijke financiële en bedrijfskundige thema’s op te pakken. Dit zijn onderwerpen waar jij als ondernemer vaak geen tijd voor hebt en/of wilt vrijmaken. 

Hoe fijn is het dan om terug te kunnen vallen op een partij als Red Lemon die met jou, vanuit een financieel en bedrijfskundig perspectief, meedenkt? Die samen met jou de lijnen uitzet met als doel ‘jouw ondernemerschap te laten groeien’? Een partij die in jouw hectische bestaan zorgt voor rust en regelmaat?

Kantoor adres:

  • Red Lemon
  • Singravendreef
  • 5709 RH Helmond