De Raadgevers

Bedrijfsjuristen

De Raadgevers 
De Raadgevers Fusies en Overnames spitst zich toe op u als MKB-ondernemer. In diverse fases van het ondernemersbestaan zijn wij u van dienst. Denk hierbij aan de aankoop van een bedrijf, de verkoop van uw eigen bedrijf of bedrijfsoverdracht aan uw opvolger.

Ook bieden wij ondersteuning op het gebied van bedrijfswaardering en harmonisering van arbeidsvoorwaarden.

De Raadgevers Fusies en Overnames is onderdeel van De Raadgevers Bedrijfsjuristen. Met de inzet van onze juristen en flexibele werkwijze kunnen we je snel en effectief adviseren. Je hebt bij De Raadgevers Bedrijfsjuristen je eigen ‘huisjurist’: een vast contactpersoon die toegankelijk, snel en makkelijk te raadplegen is. Op elk moment is het mogelijk te overleggen over bijvoorbeeld contracten, personele aangelegenheden, inhuur van zzp’ers en de algemene voorwaarden. Ook het volledig begeleiden van een incassotraject is onderdeel van onze dienstverlening.

De Raadgevers Bedrijfsjuristen zorgt ervoor dat je de juridische aspecten en de gevolgen daarvan volledig in beeld hebt én houdt. Daarnaast houdt De Raadgevers Bedrijfsjuristen je op de hoogte van alle relevante nieuwe wetgeving. Met de werkwijze van De Raadgevers Bedrijfsjuristen ben je dus altijd voorbereid en daarmee voorkom je onnodige procedures en hoge kosten.

Contactpersonen

De Raadgevers
  • Herculesplein 22

    3584 AA Utrecht