Adelmeijer Hoyng Advocaten

Uw Zaak. Onze missie.

Adelmeijer Hoyng Advocaten

Over Adelmeijer Hoyng Advocaten
Kwaliteit en klantgerichtheid, dát is waar Adelmeijer Hoyng Advocaten sinds de oprichting in 1996 voor staat. Het is onze ambitie om niet alleen juridisch maar ook financieel met u mee te denken, kansen te zien en deze te verzilveren. 

Wij zijn een full-service advocatenkantoor en richten ons met name op middelgrote en grote ondernemingen. Vanuit Maastricht en Roermond helpt een gedreven team u écht vooruit. Ook op lange termijn. Want wij bieden u méér dan de oplossing alleen. 

Gespecialiseerd in ondernemingsrecht 
Wij hebben een zeer ruime ervaring in het begeleiden van Nederlandse en internationale cliënten bij overnames en het opzetten van samenwerkingsverbanden. In nauw overleg met de cliënt kiezen wij voor een pragmatische en vooral oplossingsgerichte aanpak zodat het transactieproces snel en soepel verloopt. 

Uit ervaring weten wij dat deskundige advisering en begeleiding vooral in een zeer vroeg stadium van een M&A-traject onaangename verrassingen kan voorkomen. Daarom nemen wij onze cliënt van meet af aan mee in de ‘do’s en don’ts’ van een overname en/of het structureren van een samenwerking.

Bent u van plan een bedrijf over te nemen, uw bedrijf over te dragen dan wel met een andere onderneming een samenwerking aan te gaan, neem dan met ons contact op.

Contactpersonen

Adelmeijer Hoyng Advocaten
  • Bredestraat 12

    6211 HC Maastricht