Aeternus begeleidt Interal T.C. bij verkoop aan NEXT Truss

Beschrijving

NEXT Truss neemt alle aandelen in Interal T.C. in Venray over. Er is binnen Interal T.C. nog volop de mogelijkheid om verdere groei te realiseren. De overname van Interal T.C. past binnen de strategie en ambities van NEXT Truss, die binnen vijf jaar een wereldspeler wilt worden en een leidende marktpositie wilt verwerven in de entertainmentindustrie. Aeternus begeleidde de eigenaren van Interal T.C. bij de verkoop aan NEXT Truss.

Interal T.C. produceert sinds 2003 truss-systemen voor de entertainmentbranche. Ze bieden zowel standaard als op maat gemaakte systemen van de hoogste kwaliteit, met focus op klantenservice. De bij Interal T.C. aanwezige deskundigheid zal een positieve bijdragen leveren aan de toekomstige groei en ontwikkeling van nieuwe producten.

Beide partijen behouden alle medewerkers binnen de nieuwe structuur en zullen onder één dak opereren in Venray. Dit zal leiden tot schaalvoordelen voor de klant en leverancier.

’Een bijzondere transactie van twee toonaangevende partijen actief in de snel herstellende entertainmentindustrie.’
Niek Jacobs, Consultant Corporate Finance bij Aeternus

De eigenaren van Interal T.C. zijn in dit traject begeleid door Maurice Koopmans en Niek Jacobs.

Wij bedanken alle betrokken partijen voor de professionele en prettige samenwerking en wensen Interal T.C. en NEXT Truss uiteraard heel veel succes bij het verder uitbouwen van deze toonaangevende samenwerking.