Kempen Communicatie en MarketingMakkers bundelen krachten

Beschrijving

Communicatieadviesbureau Kempen bundelt krachten met Marketingmakkers. Beide bedrijven maakten de afgelopen jaren een forse groei door. Dankzij deze samenwerking kunnen ze een volgende stap zetten in kwaliteit en capaciteit, waardoor ze beter in kunnen spelen op het toenemend aantal vraagstukken van hun klanten. De competenties van beide partijen vullen elkaar goed aan.

Samen vormen Kempen en Marketingmakkers het grootste marketingcommunicatiebureau in de regio. Opdrachtgevers van beide partijen profiteren per 1 augustus van gebundelde expertises, co-creaties en slagkracht. MarketingMakkers en Kempen Communicatie blijven afzonderlijk opereren vanuit de bestaande locaties.

De nieuwe driekoppige directie van Kempen Communicatie en MarketingMakkers, Niek Geurts, Berton van Rens en Wouter Hermans, zijn in dit traject begeleid door Rob Woodford, Maartje Korten en Ingmar Schmid van Aeternus. Wij wensen Kempen Communicatie en MarketingMakkers veel succes met de verdere uitbouw van deze toonaangevende samenwerking.