Baker Tilly Corporate Finance adviseert Normec

Baker Tilly Corporate Finance adviseert Normec

Beschrijving

Per augustus 2021 is Quality Services (QS) toegetreden tot de Normec Group. Baker Tilly Corporate Finance heeft Normec mogen bijstaan bij deze transactie. Via het uitgebreide netwerk van Baker Tilly Corporate Finance en haar sectorexpertise van de TIC-markt, is QS een geschikte toevoeging aan de portefeuille van Normec gebleken.

QS: ‘Solide groei voor lange termijn’

QS levert middels haar dochterondernemingen QS Testing, QS Inspection en QS Certification onafhankelijke geaccrediteerde diensten op het gebied van testen, inspecteren en certificeren (TIC). De dienstverlening van QS focust zich op kunststofleidingen, -olie, -constructies, biobased producten en hernieuwbare energie. Jorn Bronsvoort, directeur van Quality Services: “Voor de klanten en medewerkers van QS is deze aansluiting bij Normec een uitgelezen mogelijkheid om onze solide groei op de lange termijn door te zetten. Wij denken dat dit voor alle betrokken partijen een mooie kans is, waarvan wij veel profijt verwachten.”

Normec: ‘Aanvulling op bestaande dienstverlening’

Normec, dat momenteel ongeveer 2.300 werknemers heeft in Nederland, België en Duitsland, is een toonaangevende leverancier van TIC-diensten, gespecialiseerd op het gebied van voeding, milieu en bouw. Joep Bruins, CEO van Normec: “QS biedt een scope van activiteiten die op dit moment nog niet door Normec Group worden aangeboden. We zijn hierdoor nog beter in staat onze klanten in de volle breedte te ontzorgen. QS is dus een prachtige aanvulling op de bestaande dienstverlening binnen onze divisie Life, Safety & Environment.”

Begeleiding door Baker Tilly Corporate Finance

Gedurende het acquisitietraject is Normec bijgestaan door Corporate Finance-team van Baker Tilly. Onderdeel van het team waren Lorijn van Leersum (Partner Corporate Finance) en Krista Jansen (Consultant Corporate Finance).

Baker Tilly Corporate Finance
  • Gebouw Sevilla, Entrada 303

    1096 ED Amsterdam