Baker Tilly Corporate Finance - DVEP investeringen B.V.

Beschrijving

Baker Tilly Corporate Finance begeleidt Majoto Holding B.V. bij de verkoop van alle aandelen in DVEP Investeringen B.V. aan UGI Corporation.

Het Amerikaanse UGI Corporation heeft met ingang van 31 augustus 2017 het Nederlandse energiebedrijf DVEP Energie B.V. overgenomen. DVEP Energie is al 14 jaar een stabiele energiedienstenleverancier op de zakelijke markt en is in deze tijd gegroeid naar een organisatie met meer dan 70 medewerkers. Met de overname bouwt UGI haar positie binnen de energiebranche verder uit.

Roger Perreault, President van UGI International, licht toe: “DVEP Energie is een belangrijke speler op de zakelijke markt in Nederland. Het bedrijf heeft uitgebreide expertise in de Europese energiemarkt, heeft binnen korte tijd indrukwekkende groei laten zien, en zal het vermogen van UGI aanzienlijk verbeteren om de energiebehoeften van klanten in heel Nederland en uiteindelijk elders in Europa te bedienen.”

Over DVEP Energie
DVEP Energie is een Nederlandse energiedienstenleverancier en marktleider op het gebied van energielevering aan scholen en gemeenten. Daarnaast richt het bedrijf zich op de levering en teruglevering van energie op de zakelijke markt door middel van windmolens, zonnepanelen en overige opwek. In het afgelopen jaar werd een bedrijfsresultaat van €4,5 miljoen op een omzet van €141 miljoen gedraaid.

Over UGI Corporation
UGI is een wereldwijde distributeur en aanbieder van energieproducten en diensten met wereldwijd meer dan 13.000 medewerkers. Via diverse dochterondernemingen exploiteert UGI nutsbedrijven voor aardgas en elektriciteit, biedt het energiedienstverlening in de Verenigde Staten, verspreidt het propaangas en LPG, zowel binnenlands als internationaal en beheert het diverse midstream energie- en opwek-activa.

Baker Tilly Corporate Finance
  • Gebouw Sevilla, Entrada 303

    1096 ED Amsterdam