BAX advocaten belastingkundigen

TE-RECHT. TER ZAKE. TEZAMEN.

Over Bax 
BAX is uw belangrijkste partner op het gebied van gerechtigheid. Wij staan u bij op juridisch én belastingkundig gebied. Met ons team van gespecialiseerde advocaten en belastingkundigen is ieder vraagstuk in goede handen. Zo heeft u aan deskundigheid én daadkracht geen gebrek.

Te-recht. Ter zake. Tezamen.
Met dit statement vatten we samen waar BAX advocaten belastingkundigen voor staat en waarmee we voor u het optimale resultaat behalen. Ons typische BAX-DNA is terug te vinden in alles wat wij doen. In onze werkwijze staan deze belangrijke karakteristieken centraal. Zoals u van ons gewend bent.

Samen staan we sterk 
BAX is uw belangrijkste partner op het gebied van gerechtigheid. Wij staan u bij op juridisch én belastingkundig gebied. Met ons team van gespecialiseerde advocaten en belastingkundigen is ieder vraagstuk in goede handen. Zo heeft u aan deskundigheid én daadkracht geen gebrek.

Uniek in de achterhoek
Onze fullservice formule, de interne samenwerking tussen onze juridische en belastingkundige specialismen, is uniek in de Achterhoek. Wij strijden voor uw belangen alsof het de onze zijn om het optimale resultaat voor u over de streep te trekken. 

In de startblokken 
Wij geloven in de kracht van onze werkwijze: gastvriendelijk, oprecht, competitief, gedreven en ambitieus. Ons BAX-DNA is terug te vinden in alles wat wij doen. 

Gastvriendelijk
BAX is uw klankbord op juridisch en belastingkundig gebied. Wij zijn graag open en toegankelijk voor onze klanten. Bij BAX weet u direct waar u aan toe bent, wij zijn eenvoudig bereikbaar, flexibel en houden u altijd op de hoogte.

Oprecht
Wilt u graag een eerlijk advies? Wij geloven in de kracht van oprechtheid. Onze communicatie is no-nonsense, transparant, puur en persoonlijk zonder aanzien des persoons.

Competitief
Uw zaak is onze zaak. Wij zijn hard en fair, leven de regels na en met respect voor onze tegenstanders gaan wij de strijd aan om het beste resultaat voor onze klanten te bereiken. 

Gedreven
Wij stropen graag onze mouwen op wanneer wij met onze kennis en denkkracht in uw zaak duiken. We zijn bevlogen, toegewijd, hulpvaardig en proactief en bestuderen uw zaak tot in de kleinste details. Samen gaan we voor de winst! 

Ambitieus
De beste van de klas? We zijn vindingrijk en dagen onszelf graag uit om als 9+ organisatie een optimaal resultaat te bereiken, met als ambitie wereldkampioen in de Achterhoek te worden.

Onze topsportersmentaliteit
De basis van het BAX-DNA is onze topsportersmentaliteit en met verschillende projecten zoals BAX2GIVE en BAX5x5 ondersteunen wij met sportieve activiteiten goede doelen. Ook in onze dienstverlening streven wij constant naar het topniveau, waarbij wij altijd gaan voor uw winst. 

Daar kunt u op rekenen 
Met maximale inzet strijden wij om uw zaak optimaal af te ronden, waarbij wij u van dienst zijn met onze standvastige en vastberaden manier van werken. Kenmerken die u ook terug ziet in ons logo en de bijbehorende huisstijl. Zwart voor de toga, maar ook voor onze strijdlust, zakelijkheid en waardigheid. Wit voor de bef en voor eerlijkheid, onschuld en waarachtigheid. En magenta staat voor onze nét iets eigenzinnige, energieke en daadkrachtige aanpak. Samengevat in ons motto: Te-recht. Ter zake. Tezamen.

 

Contactpersonen

BAX advocaten belastingkundigen
  • Edisonstraat 86

    7006 RE Doetinchem