Berk Partners neemt belang in Aarts Packaging in Waalwijk

Berk Partners neemt belang in Aarts Packaging in Waalwijk

Beschrijving

De transactie betreft een zogenaamde pre-exit. Per 3 december is Berk Partners Groeifonds toegetreden als aandeelhouder. De zittende directeur Rob Geurtz blijft mede-aandeelhouder en de drijvende kracht achter Aarts.

Rob Geurtz en Berk Partners zullen zich de komende jaren samen richten op het verder uitbouwen van  Aarts Plastics, zowel binnen als buiten de landsgrenzen. De focus blijft liggen op het spuitgieten en nabewerken van high-end kunststof verpakkingen.

Geurtz voorziet interessante groeimogelijkheden. “Met de betrokkenheid van Berk Partners kunnen we blijven investeren in de technische capaciteiten van Aarts en worden ook de netwerken van Berk Partners voor Aarts beschikbaar.” aldus Geurtz.

De samenwerking met Berk Partners is een bewuste keuze, aldus Geurtz. “Deze samenwerking biedt de mogelijkheid mij verder te concentreren op de commercie en het bouwen aan het bedrijf, waarbij Berk Partners zal ondersteunen om de organisatie verder vorm te geven en te professionaliseren. Berk Partners heeft in het verleden veel ervaring opgedaan met dergelijke projecten.”

Berk Partners (Willem Kamps):“Aarts sluit goed aan bij ons investeringsbeleid. De innovatieve maakindustrie is een van onze voorkeurssectoren. Aarts is actief in een aantrekkelijke groeimarkt en neemt daar een vooraanstaande positie in. Het zittende management heeft een zeer goed trackrecord. Met de toenemende focus op kwaliteit en nabewerking in deze sector zal de rol van Aarts alleen maar toenemen.”

Quote door adviseur

Met de betrokkenheid van Berk Partners kunnen we blijven investeren in de technische capaciteiten van Aarts.

Berk Partners
  • Diemerzeedijk 27C

    1095 KK Amsterdam