Bernhaege Advocaten

Professioneel juridisch advies

Over Bernhaege Advocaten 
Wij zijn Bernhaege Advocaten. Ons toegewijde team van advocaten en medewerkers staat al meer dan 25 jaar voor u klaar op het gebied van uiteenlopende juridische vraagstukken.

Bij een zakelijk geschil of een juridisch conflict in de privésfeer zoekt u een ervaren juridisch specialist die u begrijpt en hart heeft voor uw zaak. Wij werken voor cliënten in de regio Veghel, Oss, Uden, Eindhoven, Den Bosch, maar ook (inter)nationaal. Het merendeel van onze advocaten heeft meer dan 15 jaar praktijk- en proceservaring. Op hun persoonlijke pagina’s komt u meer over hen te weten.

U staat centraal bij Bernhaege Advocaten. Dit vertaalt zich in optimale bereikbaarheid, ook buiten kantoortijden voor onze nationale en internationale cliënten. U kiest de manier waarop u het liefst met ons communiceert. Het maakt ons niet uit of dit via de telefoon, e-mail, sms, Skype, FaceTime, WhatsApp of ander communicatiemiddel gebeurt. Uit ervaring blijkt dat ook persoonlijk contact belangrijk blijft en daarom bent u van harte welkom op ons kantoor in Veghel en ons kantoor in Oss.

Referenties
Onze cliënten vertellen u graag hoe zij onze juridische dienstverlening ervaren. Zij kunnen u het beste vertellen wat u van ons kunt verwachten. Wij zijn trots op de referenties die een aantal van onze gewaardeerde cliënten hebben gegeven. Uiteraard ontvangen wij ook graag van u een referentie over onze dienstverlening. Op deze website vindt u de rechtsgebieden waarbij wij u van dienst kunnen zijn.

Blijf op de hoogte
Ook publiceren wij regelmatig interessante artikelen, waardoor u op de hoogte blijft van actuele juridische ontwikkelingen. Deze updates bieden wij u aan via verschillende social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram. Graag connecten wij met u via deze kanalen. U kunt zich hieronder ook inschrijven voor de digitale nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Contactpersoon

Bernhaege Advocaten
  • Hoogstraat 31

    5462 CW Veghel