Bridge Consulting Group

Over Bridge Consulting Group
Bridge Consulting Group is een onderscheidend adviesbureau met professionals in binnen- en buitenland. Bridge Consulting Group ondersteunt en adviseert haar klanten op alle mogelijke vakgebieden, waarbij we innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel houden. Onze klanten bevinden zich in alle mogelijke branches, met name in het MKB. 

Bridge Consulting Group heeft een afgewogen mix van specialisten in huis: van belastingadviseurs tot accountants, van bedrijfskundigen tot economen en juristen. De kracht van Bridge Consulting Group zit hem in de combinatie van deze verschillende disciplines: de bruggen die wij bouwen tussen de pijlers van uw organisatie. Door te kijken naar uw organisatie als geheel, in plaats van naar ieder stukje apart, kunnen we u structurele oplossingen bieden.

Persoonlijk en dynamisch
Bridge Consulting Group onderscheidt zich in meerdere opzichten van haar concurrenten. Zo hebben wij een bijzondere visie op ons werk. Ook de manier waarop wij omgaan met onze klanten, kenmerkt onze dienstverlening. 

Persoonlijke aandacht, onszelf houden aan afspraken en een prettige werksfeer zijn hierbij onze sleutelwoorden. Onze organisatie begrijpt tevens de dynamiek van het MKB. Snelheid en flexibiliteit zijn dan ook belangrijke begrippen in onze dienstverlening.

Contactpersoon

Bridge Consulting Group
  • Oranje Nassaulaan 9

    5211 AS Den Bosch