BuyInside begeleidt opvolging voor oprichters van JOYinCARE

Beschrijving

JoyInCare, een bedrijf in slimme til- en hulpmiddelen t.b.v. de zorg, heeft nieuwe eigenaren.

JOYINCARE

De in Nunspeet gevestigde onderneming, in 1996 opgericht door Cora van Hal en Pim Krijnsen, richt zich op het ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve concepten in de zorg, om de zorgverlener gezond te houden met behoud van kwaliteit van de zorg. De productie vindt onder andere plaats bij het bedrijfsonderdeel Confexion in Assen. Confexion vervult een maatschappelijke functie in de regio, waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een belangrijke rol spelen in het productieproces.

De vraag naar slimme til- en transferhulpmiddelen ten behoeve van de zorg neemt toe. Die producten verminderen de fysieke belasting voor zorgverleners, wat leidt tot minder uitval en meer plezier in het werk in de zorg. JOYinCARE zet de komende jaren in op groei door investeringen in productontwikkeling en mogelijk door overnames van branchegenoten.

MANAGEMENT BUY-IN

Cora van Hal en Pim Krijnsen dragen het management van de onderneming over aan hun opvolgers, Corné de Heij (voorheen werkzaam bij Medux) en Robert van Leeuwen (voorheen werkzaam bij Holland Capital). Investeerder Karmijn Kapitaal en het nieuwe management hebben gezamenlijk de aandelen van de oprichters overgenomen. BuyInside heeft het gehele verkooptraject begeleid.

BuyInside wenst de nieuwe eigenaren heel veel succes met deze mooie overname.

ROL BUYINSIDE

·      Zoekproces

·      Eerste contact

·      Waardering

·      Onderhandelingen

·      Financiering

·      Finaliseren transactie