Management buy-in bij Inezia Tours

Beschrijving

Inezia Tours is een specialist op gebied van het organiseren van vogelreizen, natuurreizen en fotoreizen. Al 15 jaar verzorgt Inezia Tours als toonaangevend bedrijf reizen over de hele wereld naar alle continenten. Met groepsreizen, maar ook met op maat gemaakte reizen en expeditiecruises. Inezia Tours is de grootste natuurreisorganisatie van de Benelux.

MANAGEMENT BUY-IN
De nieuwe eigenaar Eric van Kuik is via een management buy-in volledig eigenaar geworden van Inezia Tours. Voordat Eric besloot om op zoek te gaan naar een eigen bedrijf ter overname, had hij meer dan 20 jaar ervaring in de reisbranche opgedaan. In 2021 besloot Eric zijn plannen volledig in dienst te stellen van het zoeken naar een eigen bedrijf. Hij wilde zijn hart volgen en van zijn passie voor reizen, natuur en fotografie zijn beroep maken. Eric schakelde hiervoor BuyInside in.

BuyInside bracht Eric vervolgens in contact met de eigenaar van Inezia Tours, waarbij er direct een goede klik was. Inezia Tours stond op het moment van benaderen niet in de verkoop, maar de latente plannen om afstand te nemen werden door de gesprekken verder concreet gemaakt. Eric zal als nieuwe eigenaar het levenswerk van de vorige eigenaar voortzetten om de klanten van Inezia Tours de mooie plekken die onze aarde te bieden heeft te laten ervaren. Daarnaast zullen er vanaf de 2e helft van 2022 een aantal mooie nieuwe bestemmingen worden toegevoegd aan de reiskalender.