Management buy-in RSG Finance

Beschrijving

Patrick van der Tuin is mede-aandeelhouder geworden van RSG Finance (www.rsg.nl).

Patrick is serial ondernemer en heeft al meerdere bedrijven opgericht en verkocht. Ook investeert hij in verschillende bedrijven in de IT en Staffing services. Hij was via BuyInside op zoek naar een nieuwe MBI mogelijkheid. Een mogelijkheid om niet alleen te investeren in een bedrijf, maar ook daadwerkelijk weer als CEO aan de slag te gaan.

Na een periode als interim operationeel en financieel directeur werkzaam te zijn geweest in RSG Finance, is hij afgelopen juni mede-aandeelhouder geworden van RSG (Resource Support Group) Finance. Doordat Patrick gedurende langere tijd al opereerde in de functie van mede directeur naast Ivo van Lierop, is er uiteindelijk eigenlijk sprake van een MBO in plaats van een MBI!

Patrick zal zich als Executive Managing Director naast finance, operations en HRM ook nadrukkelijk gaan richten op M&A activiteiten om de groei ambities van het bedrijf verder te kunnen verwezenlijken.

RSG Finance is een snel groeiende intermediair voor Finance Professionals. RSG Finance B.V. levert kennis en capaciteit op strategisch, tactisch en operationeel niveau met hoogopgeleide Finance Professionals in Accounting & Reporting, Business Control en Corporate Governance.

ROL BUYINSIDE:

·      Zoekprofiel opstellen

·      Zoekproces en bemiddeling

·      Eerste contact

·      Waardering

·      Onderhandelingen

·      Financiering

·      Finaliseren transactie