Management buy-in Trade Sense B.V.

Beschrijving

Trade Sense

Trade Sense is een retailpartner met jarenlange ervaring binnen toonaangevende fabrikanten van consumptiegoederen in de Benelux. Kernactiviteiten zijn de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van verzorgings- en gezondheidsproducten in Nederland.

Trade Sense speelt effectief in op actuele consumentenbehoeften en creëert samen met de retailer nieuwe productconcepten die waarde toevoegen aan de Nederlandse markt. De ontwikkelingen binnen de Nederlandse supermarkt- en drogisterij kanalen worden nauwlettend in de gaten gehouden.

Deze marktgedreven aanpak maakt Trade Sense een flexibele en effectieve retailpartner met de professionaliteit van een grote fabrikant. Innovatieve en klantspecifieke productconcepten zijn het resultaat.

Management Buy-In

Evert Kamphuisen is via een management buy-in de trotse mede-eigenaar geworden van Trade Sense BV. Een bedrijf en markt die hem zeer bekend is. Evert had zelf al meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in diverse commerciële rollen bij zowel multinationals, MKB als start-ups in consumenten goederen. Vanuit die aansluitende ervaring en kennis zal Evert, samen met de huidige eigenaar van Trade Sense, het bedrijf naar een volgende groeifase. Dit zal bestaan uit het optimaliseren van de huidige business en organisatie en daarnaast het toevoegen van nieuwe, duurzame merken en categorieën.

Rol BuyInside:

·      Waardering

·      Onderhandelingen

·      Financiering

·      Finaliseren transactie