Landwoud breidt portfolio uit met GSE Technology

Landwoud breidt portfolio uit met GSE Technology

Beschrijving

DEURNE – Investeerder Landwoud heeft alle aandelen in GSE Technology overgenomen. GSE Technology is als toeleverancier marktleider op het gebied van hoogwaardige hardmetalen staven voor diverse industrieën. De M&A adviseurs van Catapult hebben Landwoud in dit traject begeleid.

Over GSE Technology

Het in Deurne gevestigde GSE Technology is een onderneming gespecialiseerd in het bewerken en leveren van hoogwaardige hardmetalen staven aan voornamelijk Professional Tooling Manufacturers (PTM), gevestigd door heel Europa. Deze partijen bedienen vervolgens klanten in onder meer de automotive- en machinebouwindustrie. De onderneming is opgericht in 2006 en beschikt over een loyaal team van circa 20 medewerkers. GSE Technology is de afgelopen jaren sterk gegroeid en door automatisering van processen verder geprofessionaliseerd.

Over Landwoud

Landwoud is een hands on investeringsmaatschappij die zich richt op het creëren van rendement voor de langere termijn. Dit wordt bewerkstelligd door te participeren in voornamelijk productie- en handelsbedrijven met een bestaand trackrecord. De huidige participaties zijn vooral actief in de kunststof- en metaalsector en bevinden zich voornamelijk in Noordoost Nederland. Met de overname van GSE Technology breidt Landwoud de diversiteit van haar portefeuille verder uit. Door haar uitgebreide kennis en ervaring in de metaalsector ziet Landwoud mogelijkheden om de onderneming verder uit te bouwen.

Onze bijdrage

Vanaf het aandragen van de propositie en gedurende het gehele aankoopproces heeft Catapult Landwoud ondersteund en geadviseerd. Zo is Catapult betrokken geweest bij het bepalen van de waarde van de onderneming, bij de onderhandelingen, bij het begeleiden van het due diligence onderzoek en tijdens het opstellen van de intentieovereenkomst en transactiedocumentatie. Namens het team van Catapult feliciteren wij de koper én verkoper met deze transactie en danken wij hen voor een plezierige en bovenal succesvolle samenwerking.

 

Catapult
  • Van Twickelostraat 13

    7411 SC Deventer