Claassen, Moolenbeek & Partners Zuid-West Nederland

Dé vertrouwenspersoon Strategie, Financiering en Bedrijfsovername


Over ons

Claassen, Moolenbeek & Partners is een bedrijfskundig en financieel adviesbureau voor het MKB in Nederland. Sinds 1983 begeleiden wij ondernemers op het gebied van strategie, bedrijfsfinanciering, bedrijfsovernames en managementondersteuning. De kernwaarden zijn deskundig, onafhankelijk en betrokken. Onze advies zijn praktisch ingesteld met ervaring in vele sectoren. 

Wat doe ik met mijn onderneming? 
Iedere ondernemer komt een keer voor de vraag te staan: Wat doe ik met mijn onderneming? Een bedrijf verkopen of kopen is voor de meeste ondernemers geen alledaagse bezigheid. Voor de overnamespecialisten van Claassen, Moolenbeek & Partners wel. Wij weten als geen ander dat het kopen of verkopen van een bedrijf een mix is van verstand en gevoel. Wij begrijpen de emotie en betrokkenheid van de ondernemer, maar beheersen daarnaast de inhoud van de materie. 

Gestructureerde aanpak 
Bij de aanpak van een bedrijfsovername gaat Claassen, Moolenbeek & Partners van begin tot eind gestructureerd te werk. We onderzoeken wat het juiste moment is om te verkopen, adviseren welke maatregelen genomen kunnen worden om de waarde van de onderneming te optimaliseren, maken een gedegen waardeanalyse, gaan actief op zoek naar de meest geschikte koper, voeren de onderhandelingen en verzorgen de vereiste documentatie. 

Omgekeerd zoeken we voor ondernemers naar geschikte bedrijven om te kopen, staan we naast de ondernemer gedurende het onderhandelingsproces, overleggen we met fiscalist en jurist, regelen we de financiering van de transactie en begeleiden we de ondernemer gedurende implementatiefase.

Landelijk netwerk 
Claassen, Moolenbeek & Partners begeleidt het gehele overnameproces en respecteert daarbij de adviseurs van de ondernemer. Wij beschikken over eigen register valuators en over een landelijk verspreid netwerk van ca. 70 ervaren adviseurs met ieder een eigen relatienetwerk. 

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

1983

Aantal adviseurs:

70

Dienstverlening:

Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Financiering, Waardebepaling en Recovery

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Claassen, Moolenbeek & Partners Zuid-West Nederland

location-icon Graaf Engelbertlaan
4837 DS Breda

Referenties

Klaassen B.V.

Aankoop

01-01-2018

Gezondheidszorg & farmacie

Flowershop Oudeman B.V

Verkoop

01-02-2020

Detailhandel

Aangesloten bij Brookz sinds 04 maart 2020

Contactpersonen

contact-img

Waldy van de Walle

phone-icon+31630415641 email-icon[email protected]

Bezoek- en postadres

Graaf Engelbertlaan

4837 DS Breda

+Toon alle adressen -Toon minder adressen

Bezoek- en postadres

Steenstraat

4561AR Hulst

+Toon alle adressen -Toon minder adressen