Committed Capital - Connecthing

Beschrijving

Connecthing is een sales en CRM-platform dat energieadviseurs verbindt met energiemaatschappijen. Via het platform hebben energieleveranciers toegang tot een pool van energieadviseurs die energiecontracten aan particulieren en zakelijke klanten verkopen. De onderneming behoort tot de top spelers in Nederland in aantallen afgesloten contracten op jaarbasis.

De strategie is erop gericht om de organisatie te professionaliseren, het aantal proposities uit te bouwen en het aantal resellers te vergroten. Tegelijkertijd is Connecthing bezig te groeien door gerichte overnames, zoals de overname van de Nederlandse concurrent Synnion.

Om de ambitieuze groeidoelstellingen te kunnen realiseren is een management team gevormd die ruime ervaring heeft in de energie sector. De oprichters kunnen zich nu volledig focussen op de strategie en internationale groei.

Doel is om de omzet en winstgevendheid de komende jaren minimaal te verdubbelen. Met de overname van Synnion is reeds een grote stap hiertoe gezet.

Committed Capital
  • Kruislaan 182

    1098 SK Amsterdam