Progé vindt partner in Committed Capital

Progé vindt partner in Committed Capital

Beschrijving

Progé gaat een partnership aan met Committed Capital. Progé uit Groenlo ontwikkelt en produceert al bijna 25 jaar innovatieve bouwproducten. Bouwondernemingen kunnen met de producten van Progé veel efficiënter bouwen wat leidt tot een besparing op ureninzet en een efficiënter bouwproces. 

De afgelopen jaren heeft de onderneming door de kwaliteit van haar product, het toenemende bouwvolume en de krapte aan vakmensen in de bouw een sterke groei doorgemaakt in zowel renovatie als nieuwbouw. De verwachtingen zijn onverminderd positief, omdat dezelfde trends samen met uitbreiding van assortiment zullen zorgen voor een verdere toename van de behoefte aan producten van Progé. 

De directie heeft daarop besloten een partnership aan te gaan met Committed Capital uit Amsterdam om deze groei samen verder vorm te geven. Committed Capital heeft een sterk en uitgebreid trackrecord met het investeren in en hands-on begeleiden van groei-bedrijven.

De directie blijft ongewijzigd en de verwachting is dat in de nabije toekomst het team verder zal worden versterkt om zo de onderneming verder te kunnen laten groeien. 

Taurus Corporate Finance uit Deventer heeft de directie van Progé bij dit proces begeleid.

Committed Capital
  • Kruislaan 182

    1098 SK Amsterdam