Crop CF begeleidt aankooptransactie Hermans Elektra BV

Beschrijving

CROP corporate finance heeft haar relatie Marsé Installatie Groep geadviseerd en begeleid bij de overname van Hermans Elektra BV. Door de samenwerking kunnen beide partijen profiteren van elkaars kennis en disciplines en opdrachtgevers nog beter ondersteunen in de energietransitie. Hermans Elektra is gespecialiseerd in meet- en regeltechniek en paneelbouw.

Het jubileum jaar van Breedveld & Schröder was niet zo compleet zonder de overname van Hermans Elektra B.V.! Per 23-09 is Hermans Elektra onderdeel geworden van de bedrijven, behorend bij de Marsé Installatie Groep.

Hermans Elektra en Breedveld & Schröder zijn geen onbekende voor elkaar! In het verre verleden werkten beide bedrijven met elkaar voor de verbouwing van de Rabobank kantoren in de regio Amsterdam, daarna zijn beide partijen zich op hun eigen expertises verder gaan bekwamen en nu komen ze weer terug bij elkaar. Hermans Elektra is gespecialiseerd op het gebied van elektrotechniek, en met name meet- en regeltechniek en paneelbouw.

De expertises die worden toegevoegd dragen er zorg voor dat Breedveld & Schröder nog breder in de markt van de techniek zijn klanten kan adviseren en ondersteunen in mede de energietransitie. Daarnaast kan Breedveld & Schröder de klanten van Hermans Elektra, waar nodig, aanvullen op de aanvullende diensten waaronder het leveren, installeren en onderhouden van brandmeld-, inbraak-, CCTV- en middenspanniginstallaties.

CROP Corporate Finance
 • Europalaan 40

  3526 KS Utrecht

 • + toon alle adressen

 • De Brand 40

  3823 LL Amersfoort

 • Rubensstraat 215C

  6717 VE Ede

 • Opaallaan 1208

  2132 LN Hoofddorp