CROP Corporate Finance - NEG-ITSolutions & iUsed

Beschrijving

Al sinds 1993 levert en ondersteunt NEG-ITSolutions hard- en software van de A-merken Apple, HP, Dell, Lenovo en Microsoft. NEG richt zich op de complete levenscyclus van IT-apparatuur en biedt kostenbesparende IT-oplossingen en IT-diensten voor het leveren, plaatsen, afvoeren en verwerken van IT-apparatuur.

iUsed is daarnaast één van de grootste organisaties binnen Nederland en België die via haar verschillende webshops refurbished computers levert van bekende A-merken.

Tezamen maken de ondernemingen onderdeel uit van de NEG Group.

Kredietbehoefte
NEG-ITSolutions en iUsed hadden te maken met een stijgende vraag naar hun diensten, waardoor ze uit hun huidige huisvesting groeiden. Zowel de stijging in voorraadpositie als de benodigde huisvesting leverde een kredietbehoefte op. Het nieuwe bedrijfspand was fors groter en moest grondig worden verbouwd. De onderneming kon voor de financiering kiezen uit meerdere aanbiedingen, ruim voor de afgesproken deadline. Dit heeft geleid tot een passende financieringsoplossing.

CROP corporate finance heeft NEG-ITSolutions en iUsed begeleid bij de financiering van een nieuw bedrijfspand, welke in maart 2020 succesvol is afgerond.

CROP Corporate Finance
 • Europalaan 40

  3526 KS Utrecht

 • + toon alle adressen

 • De Brand 40

  3823 LL Amersfoort

 • Rubensstraat 215C

  6717 VE Ede

 • Opaallaan 1208

  2132 LN Hoofddorp