Groeifinanciering voor Green Road Equipment

Beschrijving

Green Road Equipment (GRE) is in 2020 opgericht en richt zich op de ontwikkeling van emissievrij bouwmaterieel ten behoeve van de infrasector. GRE bouwt diesel aangedreven asfaltverwerkingsmaterieel om naar emissievrije elektrische machines. GRE is een vertrouwd adres voor de verkoop en verhuur van elektrisch aangedreven asfaltverwerkingsmaterieel voor grote en kleine bouwbedrijven in de infra branche.

In verband met de aanhoudende groei van haar orderportefeuille, zocht GRE naar een uitbreiding van haar kredietfaciliteiten. CROP corporate finance heeft dit snelgroeiende en duurzame bedrijf begeleid in dit maatwerk financieringstraject. In een goede samenwerking met één van de grootbanken, is een nieuwe totaalfinanciering opgetuigd, waarmee GRE in staat wordt gesteld om haar groeiambities te verwezenlijken.

De werkzaamheden van CROP corporate finance hebben bestaan uit advisering omtrent de benodigde financiering, het opstellen van een financieringsmemorandum, het voeren van gesprekken met diverse financiers, alsmede advisering en begeleiding bij afronding van de financieringsovereenkomst.

CROP Corporate Finance
 • Europalaan 40

  3526 KS Utrecht

 • + toon alle adressen

 • De Brand 40

  3823 LL Amersfoort

 • Rubensstraat 215C

  6717 VE Ede

 • Opaallaan 1208

  2132 LN Hoofddorp