Crossminds begeleidt de management buy-in bij GEJA Werkprojecten

Beschrijving

Crossminds mocht Arjan van der Schee begeleiden bij de aankoop van de aandelen in GEJA Werkprojecten.

Sinds haar oprichting is GEJA uitgegroeid tot de specialist op het gebied van Social Return (SR) binnen de Bouw & Infra. Momenteel worden er tussen de 50 en 100 man gedetacheerd. SROI (social return on investment) is een voorkomende voorwaarde die is opgenomen in aanbestedingen. Het doel is extra werk(ervarings)plaatsen te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze re-integratieondersteuning helpt deze mensen bij het integreren in het arbeidsproces.

Arjen Ravesloot is de voormalig directeur- grootaandeelhouder van GEJA Werkprojecten. Zijn belangrijkste verkoopoverweging is om zich meer bezig te houden met goede doelen en het verder ontwikkelen van charitatieve instellingen/diensten. Arjan van der Schee is al vele jaren ondernemer en zal eindverantwoordelijk worden voor de onderneming. Met zijn ervaring wil hij de onderneming in andere sectoren, naast de bouw, laten groeien. Naast Arjan verbindt Andrew Marlissa zich ook aan de onderneming. Andrew heeft veel ervaring op het gebied van sociaal ondernemen.

Arjen is ervan overtuigd dat Arjan en Andrew een goed team vormen om de onderneming over te nemen en verder uit te breiden, rekening houdend met de identiteit van de onderneming. Daarnaast blijft Arjen de komende jaren als commercieel directeur verbonden aan de onderneming.

Crossminds
  • Stationspark 51

    4462 DZ Goes

  • + toon alle adressen

  • Kralingseweg 241

    3062 CE Rotterdam

  • Rithmeesterpark 24

    4838 GZ Breda